ZIUA DIASPOREI SIGHIȘOARA

Distribuie pe:

Municipiul Sighișoara a îmbrățișat inițiativa RePatriot încă de la început, cu speranța de a-I aduce mai aproape pe românii care trăiesc în străinătate.

Fundația Romanian Business Leaders, prin RePatriot și Municipiul Sighișoara, va organiza o Masă rotundă cu tema “Ziua Diasporei Sighișoara”, luni, 12 august 2019, începând cu ora 10.00, în Sala Festivă a Municipiului Sighișoara.

În cardul acesteia, municipalitatea dorește să înțeleagă care sunt măsurile pe care cei care locuiesc în diaspora le văd necesare pentru ca Sighișoara să devină suficient de motivantă în vederea întoarcerii românilor acasă. La eveniment vor fi prezenți Președintele Asociației antreprenorilor străini din Italia, Ambasador RePatriot - Antreprenor în România și Italia, domnul Valentin Făgărășian și Fondatorul restaurantului și osteriei Ciao Niki, doamna Nicuța Enache, care vor aborda anumite subiecte specifice despre cum putem atrage românii din diaspora mai aproape de localitatea natală.

Antreprenorii prezenți vor avea posibilitatea de a prezenta oportunități de afaceri locale, de parteneriate, oportunități în turism și servicii și oferte de angajare.

În încheierea evenimentului dedicat Zilei Diasporei va fi organizată o vizită a Cetății Medievale Sighișoara.

“Vibrații de culoare, imagine, sunet și cuvânt”, eveniment cultural la Sighișoara

În perioada 10-31 august 2019, la Sala Sander, va avea loc evenimentul cultural “Vibrații de culoare, imagine, sunet și cuvânt”, organizat de CENTRUL CONTEMP-ART București, administrat de doamna Laura GITLAN.

Centrul Contemp-Art promovează pictori, sculptori, graficieni, artă foto, cât și un grup de instrumentiști de muzică clasică, fiind la a III-a ediție a evenimentului cu tema “Vibrații de culoare, imagine, sunet și cuvânt”.

 

Lasă un comentariu