HOROSCOPUL, DUPĂ GRECII ANTICI

Distribuie pe:

Potrivit astrologica.ro, la grecii antici, horoscopul începe din a 8-a zi a lunii ianuarie și include doar 10 semne zodiacale, care semnalează slăbiciunile nativilor, oferind totodată posibilitatea de a le îndrepta.

Iată care sunt acestea:

CENTAUR: 8 ianuarie - 12 februarie. Nativii născuți sub acest semn zodiacal trebuie să învețe să se controleze, pentru că se lasă conduși de sentimente și nu de rațiune. Sunt firi impulsive și, dacă se supără, devin foarte zgomotoși și haotici, pentru că nu se pot stăpâni.

HARPIE: 13 februarie - 18 martie. Acești nativi cred cu tărie în puterea karmei și sunt foarte fericiți dacă cineva care i-a rănit primește pedeapsa binemeritată. Sunt ranchiunoși și țin ură pe persoanele care le greșesc, dar trebuie să aibă în vedere că această atitudine le otrăvește sufletul. Dacă ar învăța să zâmbească mai des, ar duce o viață minunată.

PEGAS: 19 martie - 24 aprilie. Acești nativi trebuie să se lupte cu propria gândire pentru că este una negativă și ar trebui să facă mai multe sacrificii pentru persoanele pe care le iubesc. Aceste persoane se pun pe primul loc, dar nu acceptă dacă cineva îi pune pe ei pe locul doi. Ei vor afla în scurt timp că nu sunt de neînlocuit și vor suferi când cei din jurul lor îi vor părăsi. Indiferența le va fi pedepsită prin singurătate, dacă nu își revizuiesc atitudinea.

CERBER: 25 aprilie - 30 mai. Nativii acestei zodii adoră diversitatea și nu suportă rutina. Acest lucru nu îi avantajează deloc într-o relație, mai ales că și nu vor să își ia niciun angajament în serios. Multe persoane consideră că acești nativi sunt superficiali. Dacă se enervează, cel care i-a supărat va cunoaște flăcările iadului!

SATIR: 31 mai - 3 iulie. Acești nativi sunt pasionali și vor tot timpul adrenalină. Au o atracție pentru tot ceea ce este interzis, dar când lucrurile devin serioase pe plan sentimental se sperie, de cele mai multe ori, și aleg să pună capăt relației. Acești nativi ar trebui să nu mai intre în situații complicate și să se îndrăgostească mai întâi de sufletul unui om, apoi de trup.

SIRENĂ: 4 iulie - 10 august. Acești nativi ar trebui să fie mai sinceri și mai naturali, pentru a nu-i face pe cei din jurul lor să sufere. Atrag persoanele în viața lor ca un magnet și, odată ce cuceresc pe cineva, le place să se joace cu sufletele lor. Îi fac pe ceilalți să se îndrăgostească, apoi îi părăsesc, dar și pedeapsa Karmei este pe măsură...

GRIFON: 11 august - 15 septembrie. Posesivitatea este cea mai evidentă trăsătură a acestor nativi. Sunt muncitori și ambițioși, de aceea reușesc întotdeauna să obțină ceea ce și-au propus, iar când au obținut acel lucru nu îi mai dau drumul. Totuși, le lipsește maleabilitatea, sunt rigizi și, din aceste motive,sunt ocoliți de ceilalți.

HIMERA: 16 septembrie - 22 octombrie. Acești nativi au o fire schimbătoare, fiind asemenea unui cameleon. De cele mai multe ori, nici cei apropiați nu îi înțeleg și nu se pot baza pe ei. Dacă se află într-o relație, acești nativi își surprind partenerul cu comportamentul lor schimbător, întotdeauna într-un mod neplăcut.

SFINX: 23 octombrie - 30 noiembrie. Nativii născuți sub acest semn zodiacal pun prea mare preț pe lucrurile materiale și uită deseori că adevărata comoară se află în sufletul nostru și că asta ne aduce, de fapt, fericirea. Ar trebui să învețe să fie mai empatici și să se gândească mai mult la cei din jurul lor, pentru că sunt egoiști și nu prea țin cont de ceilalți atunci când vor să își atingă un țel.

MINOTAUR: 1 decembrie - 7 ianuarie. Atunci când au nevoie de ajutor, acești nativi apelează mereu la cei apropiați, însă când au și ceilalți nevoie de cineva care să îi sprijine ei nu sunt acolo niciodată. Se simt mai speciali decât ceilalți și nu acceptă când află că anumite lucruri nu li se cuvin. Ei vor să fie mereu în centrul atenției și să fie complimentați, ceea ce nu corespunde cu realitatea. 

Lasă un comentariu