RUȘII ȘTIU DRUMUL SPRE TĂRÂMUL LEGENDAR DIN INTERIORUL PLANETEI

Distribuie pe:

În ziua de 11 septembrie 1945, agenții ruși din cadrul SMER au intrat în cartierul general al Marinei Naziste. Astfel, serviciul secret rusesc a reușit să pună mâna pe un secret impresionant, hărțile în care sunt indicate porțile spre Agartha, tărâmul legendar din interiorul Pământului.

Această descoperire a fost una senzațională, care a creat mare vâlvă în interiorul serviciului secret rusesc de la vremea respectivă. Hârtiile indicau cu lux de amănunte locurile pe unde se putea intra pentru a ajunge în interiorul planetei.

Șeful serviciilor secrete rusești, ofițerul Abakumov, a raportat descoperirea superiorului său Vsevolod Merkulov. Hărțile au fost preluate și transportate în mare secret spre Moscova, unde urmau a fi cercetate în amănunt.

Probabil că veridicitatea lor s-a confirmat, și atunci s-a trecut la eliminarea cu orice preț a martorilor, adică a majorității celor care luaseră contact cu aceste hărți. Primul pe lista neagră a fost Abakumov, care, din motive neînțelese, a fost arestat, pentru ca, în 1951, să fie executat.

Următorul a fost Merkulov, care, doi ani mai târziu, și-a găsit sfârșitul în fața plutonului de execuție. I s-au adus mai multe acuzații, dar niciuna nu avea o bază reală. La fel s-a petrecut și cu specialiștii care au analizat hărțile și cu mai mulți soldați care au avut diferite contacte cu acest caz fascinant.

Diferite speculații s-au născut cu privire la planul marca top secret al naziștilor de a emigra în masă în ținutul din interiorul planetei, Agartha. Undeva prin anul 1943, Hitler a inițiat un program de recrutare a unor voluntari, care urmau să fie transportați în interiorul planetei. În acel loc urma să se înființeze o colonie nazistă, care se plănuia să se dezvolte în spiritul evoluției tehnologice. Pentru că anumite bariere psihologice din rândul recruților nu au putut fi depășite, programul cu pricina nu a mai fost dus la bun sfârșit.

Unele voci susțineau că aceste intrări sunt amplasate prin diverse locuri de pe glob. Naziștii plănuiau să trimită colonialiștii în Agartha prin intrarea de la Polul Sud. Această speculație a creat ideea cum că mai mulți exploratori au pătruns în aceste teritorii vaste sub gheața din Antarctica.

În cele din urmă, hărțile au ajuns în mâna rușilor. Povestea lor a fost ținută secretă pentru mai bine de 50 de ani, perioadă în care serviciile secrete probabil că au trimis exploratori, pentru a descoperi Agartha. Ce s-a petrecut în interiorul planetei și dacă rușii au trimis o colonie rămâne un mister, care probabil nu va fi niciodată elucidat.

 

Lasă un comentariu