CARLAO FERREIRA: “ÎMI ESTE DOR DE TÂRGU-MUREȘ. SIGUR O SĂ MĂ ÎNTORC ÎN VACANȚĂ ACOLO''

Distribuie pe:

Apreciat și iubit de publicul târgumureșean pentru paradele sale prin care a contribuit la cele 9 titluri cucerite la Târgu-Mureș cu echipa de futsal City'us, Carlao Ferreira, ne-a oferit un scurt interviu.

Reporter: Bună ziua, Carlao! Ai fost unul dintre cei mai iubiți jucători de futsal care au evoluat la Târgu-Mureș de-a lungul timpului. Cum este viața ta acum?

Carlao Ferreira: Viața mea merge bine. Am renunțat la futsal și acum familia e pe primul plan. Momentan lucrez la o afacere deschisă cu socrul meu și sunt student la facultatea de chimie, iar în plan familial urmează să fiu tătic de băiat a doua oară, la finalul lunii septembrie (n.r. în jurul datei de 20 septembrie).

Reporter: Ce amintiri ai despre perioada petrecută la Târgu-Mureș?

Carlao Ferreira: Despre perioada petrecută Târgu-Mureș am amintiri frumoase. Este un loc de care îmi e dor tare, pentru publicul și echipa alături de care am câștigat 9 titluri. Sunt sigur că într-o zi o să mă întorc în vacanță ca să le arăt copiilor mei orașul unde am fost foarte fericit. Să știi că îmi lipsesc momentele petrecute acolo!

Reporter: Mai păstrezi legătura cu cineva dintre foștii colegi?

Carlao Ferreira: Da, țin legătura cu colegii de la Târgu-Mureș, mai mult pe facebook. Ultima dată am vorbit cu Lucian Nicușan despre futsal. Îmi mai scriu mesaje din când în când cu Kacso Endre și Cosmin Gherman. Îmi e tare dor de foștii mei coechipieri.

Reporter: Din păcate City'us s-a desființat, însă acum e CSM Târgu-Mureș care, deși a promovat sezonul trecut în prima ligă, din cauza unor probleme financiare se pare că va juca tot în liga 2. Ai vrea să le urezi ceva?

Carlao Ferreira: Urmăresc futsalul târgumureșean și am văzut ce performanță frumoasă a făcut echipa CSM Târgu-Mureș sezonul trecut. Din păcate, se pare că sunt probleme financiare care nu se termină. Vreau să le urez succes băieților de la echipă și sper să se rezolve problemele financiare, pentru că Târgu-Mureșul merită o echipă care să lupte pentru titlul de campioană.

Lasă un comentariu