SCRISOARE DESCHISĂ CĂTRE, PRIM-MINISTRUL ROMÂNIEI - DNA VIORICA DĂNCILĂ ȘI MINISTRUL TRANSPORTURILOR - DL RĂZVAN CUC

Distribuie pe:

Stimată dnă Prim-ministru,

Subsemnatul Nagy András, cu domiciliul în municipiul Reghin, județul Mureș, cu o experiență de 21 de ani în administrație publică locală (cu funcția de consilier local din 1996, viceprimar 6 ani și primar 2 mandate, în prezent consilier local), vă adresez următoarele:

Drumul DN 16 REGHIN - CLUJ-NAPOCA, care străbate județele Mureș, Bistrița-Năsăud și Cluj, este intens circulat, fiind un drum în zona centrală a țării, care leagă zona de est cu cea de vest a României.

Dacă porțiunea care se află în jud. Cluj este foarte bună, porțiunile aferente celorlalte două județe, respectiv Bistrița-Năsăud și Mureș, până nu demult au fost deplorabile. În urmă cu câteva zile s-a terminat asfaltarea completă a porțiunii de drum aferentă județului Bistrița-Năsăud, rămânând neasfaltată doar porțiunea din județul Mureș, pe o lungime totală de aproximativ 35 km, respectiv zona Reghin - Crăiești 28 km și Satu Nou - Sărmășel Gară 7 km. Pe acest sector de drum s-au efectuat doar plombări. De altfel, starea proastă a acestui drum a fost una dintre problemele ridicate cu ocazia vizitei Dvs. la Reghin, în data de 16 mai a.c., și cu ocazia vizitei dlui Ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, în data de 6 martie a.c.

În ambele cazuri am primit promisiunea că această problemă se va rezolva în cel mai scurt timp.

Stimată dnă Prim-ministru, stimate dl Ministru al Transporturilor, vă adresăm rugămintea să dispuneți cele necesare pentru a asfalta și porțiunea de drum aferentă județului Mureș, conform promisiunii dvs., ca întregul drum național DN 16 să devină un drum modern, menit să deservească participanții în trafic, în condiții bune.

 

Cu stimă, NAGY ANDRÁS, consilier local Reghin Primarii din municipiul Reghin și comunele Fărăgău, Breaza și Crăiești

Lasă un comentariu