OFERTĂ ADRESATĂ ELEVILOR DE LICEU: “BURSA ALEXANDRA MĂCEȘANU PENTRU CURAJ”

Distribuie pe:

Unchiul minorei dispărute la Caracal, Alexandru Cumpănașu, anunță că va oferi, împreună cu familia și câțiva oameni de afaceri, 20 de burse anuale pentru liceeni curajoși.

“Împreună cu familia și câțiva prieteni apropiați (oameni de afaceri care nu vor să-și dea numele) am hotărât să CINSTIM CURAJUL Alexandrei și, indiferent dacă este în viață sau nu, vom oferi 20 de burse anuale pentru tinerii de liceu care se vor remarca prin curaj în fața crimei organizate din licee! În fiecare an, de ziua Alexandrei, pe 15 septembrie, vom oferi aceste burse copiilor care vor ajuta poliția și pe noi să luptăm împotriva RĂPIRILOR, DROGURILOR, ȘANTAJULUI, CLANURILOR INTERLOPE, GĂȘTILOR DE CARTIER. Copiii nu trebuie doar să fie buni la învățătură, dar și să învețe să lupte împotriva răului și să nu le fie frică, să învețe să fie buni!

Am depus la Procurorul General 60 DE PAGINI de indicii și informații despre monstrul de la Caracal și posibili complici ai posibilei omorâri a Alexandrei. Cu NUME, date de contact, documente! Încet, dar sigur, lațul în jurul lui Dincă se strânge, iar procurorii au început să ancheteze și REȚEAUA și complicii acestuia. Am urlat despre asta din prima zi și pot să vă spun atât: MOR CU EI DE GÂT. PÂNĂ CÂND JUDEȚUL OLT nu va fi eliberat de clanurile interlope, nu mă las. Am decis să formez o echipă de investigatori independenți care să descopere ADEVĂRUL! Îi ajutăm pe anchetatori, nu îi încurcăm. Dar nu putem sta nepăsători”, a scris Cumpănașu pe pagina de socializare. (sursa foto - capital.ro)

 

Lasă un comentariu