FRANK HAJDINJAK, DIRECTORUL GENERAL E.ON ROMÂNIA A DECIS SĂ PĂRĂSEASCĂ COMPANIA

Distribuie pe:

După mai bine de 15 de ani de activitate în România, Frank Hadinjak, directorul general al E.ON România, a decis să părăsească organizația, începând cu data de 30 septembrie a.c.

Frank Hajdinjak a venit în România în anul 2004 și a făcut parte din echipa responsabilă de preluarea companiei de furnizare și distribuție a gazelor naturale, Distrigaz Nord. Începând cu anul 2008, a fost numit CEO al E.ON România, în această perioadă companiile E.ON de furnizare, respectiv de distribuție, devenind primele companii integrate de gaze naturale și energie electrică din țara noastră.

“Venirea în România a fost cea mai bună decizie din cariera mea de până acum. Au fost 15 ani plini de provocări, în care am reușit, împreună cu colegii români, să transformăm fostele companii de stat în companii competitive, orientate spre client, pregătite pentru noua lume a energiei. Aș putea spune, după atâția ani petrecuți în România, că sunt în mare parte și eu român, iar E.ON România este copilul meu de suflet. Am găsit aici foarte mulți profesioniști și a fost o plăcere să muncesc cu ei, să avem rezultate bune pe o piață dificilă, în continuă schimbare. Le mulțumesc tuturor pentru sprijinul pe care mi l-au oferit, nu aș fi reușit fără ei. Acum, pentru mine este timpul unor noi provocări. Îi urez succes noului director general”, a spus dl. Frank Hajdinjak.

Începând cu 1 octombrie 2019, Manfred Paach, care a ocupat anterior funcția de CFO în compania E.DIS, va fi numit CEO E.ON România. Manfred vine cu o experiență bogată care include câțiva ani la conducerea Boardului E.ON Bulgaria și o expertiză profesională valoroasă în special în distribuție și reglementare.

Totodată, începând cu 1 octombrie, dl Cătălin Iordache, în prezent director general Axpo România,va prelua conducerea E.ON Energie România, devenind totodată și directorul general adjunct al E.ON România. Aceste poziții sunt ocupate în acest moment de dl Dan Morari care a decis să părăsească Grupul E.ON, începând cu 1 octombrie a.c.

 

Lasă un comentariu