ÎN ȚARA GALILOR, VOR FI INSTALATE TOALETE ANTISEX!

Distribuie pe:

Primăria unui orășel din Țara Galiilor, Porthcawl, intenționează să demoleze toaletele publice actuale, pentru a le înlocui cu unele care să detecteze activități sexuale înăuntrul lor și să declanșeze o serie de măsuri pentru împiedicarea acestora, relatează CNN, citat de mediafax.ro.

“Porthcawl, un orășel sudic de coastă din Țara Galilor, Regatul Unit, plănuiește să investească 200.000 de euro în toalete publice care să împiedice activitățile sexuale inadecvate și vandalismul. Pentru a le folosi, utilizatorii vor plăti o taxă. Senzorii de mișcare ai noilor modele vor fi acționați de activități violente, în timp ce senzorii de greutate vor detecta intrarea a mai mult de o persoană, declanșând o alarmă țipătoare, deschiderea ușilor și... stropirea cu apă rece.

De asemenea, dacă cineva rămâne înăuntru prea mult timp se va porni un mesaj de avertizare, iar încălzirea și luminile vor fi oprite. Aceste măsuri urmăresc să împiedice, de exemplu, ca cineva să doarmă înăuntru, iar o curățare profundă automată va fi activată la fiecare 10 minute.

Reconstruirea toaletelor publice este o componentă importantă a ambiției consiliului local al Porthcawl de a se asigura că orașul rămâne un loc grozav pentru vizitatorii și rezidenții săi, ca și pentru cei care muncesc aici. Însă, planurile primăriei au primit multe reacții negative pe rețelele sociale, unii numind măsurile crude și chiar umilitoare”, scrie sursa citată.

Cu toate acestea, administrația locală a decis demolarea toaletelor publice actuale și înlocuirea acestora cu cele antisex, în luna octombrie 2019.

Lasă un comentariu