O VACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ

Distribuie pe:

Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane are ca scop coordonarea, evaluarea și monitorizarea la nivel național a aplicării politicilor în domeniul traficului de persoane de către instituțiile publice, precum și a celor din domeniul protecției și asistenței acordate victimelor acestuia. Totodată, Agenția este liantul între victima traficului de persoane și organele de aplicare a legii, precum și între acestea și O.N.G.-urile din țară care oferă servicii în acest domeniu. Agenția cooperează cu organizațiile neguvernamentale române și străine, precum și cu organizațiile interguvernamentale, în vederea conștientizării opiniei publice asupra fenomenului traficului de persoane și asupra consecințelor acestuia, se arată pe site-ul instituției.

Recent, membrii Comisiei de monitorizare a activităților de prevenire din județul Mureș au discutat cu elevi din Tulcea despre conduita pe care să o adopte aceștia, astfel încât să aibă o vacanță liniștită, frumoasă și în siguranță.

“Ne bucurăm să putem fi alături și de alți tineri, care nu sunt din județul nostru. Mulțumim personalului Centrului de Vacanță Sovata II pentru sprijin și colaboare”, spunea comisar șef de poliție Zaharia Cristina Gabriela, coordonator al Centrului Regional Târgu-Mureș al Agenției Naționale împotriva Traficului de Persoane.

Lasă un comentariu