SEMNE ALE UNEI PERSONALITĂȚI PUTERNICE

Distribuie pe:

Mulți oameni sunt intimidați de o personalitate puternică, însă puțini cred că și ei au caracteristicile unei astfel de personalități. În opinia psihologilor, citați de descopera.ro, este simplu să aflăm cât de puternici suntem, urmărind cu sinceritate câteva trăsături proprii de personalitate.

Nu lași pe oricine în viața ta - Ești conștient că oamenii sunt inconsecvenți și ești foarte atent pe cine lași în viața ta. Pentru tine, e mai bine să stai singur, decât să ai în jurul tău oameni falși. De aceea, ai un număr redus de persoane cărora le poți spune prieteni.

Nu atragi atenția - Nu ești tipul de persoană care ar face orice ca să atragă atenția. În realitate, nu reușești să înțelegi de ce oamenii sunt atât de preocupați să atragă atenția celorlalți și să fie plăcuți de ceilalți. Cu toate acestea, ești invidiat de cei care se străduiesc atât de mult, pentru că personalitatea ta atrage atenția fără niciun efort.

Nu ai nevoie de aprobarea celorlalți - Uneori oamenii fac lucruri pe care nu le-ar face în mod normal, doar pentru a primi aprobarea celor din jur. Alții dezvăluie cât pot de mult din viața lor pentru această aprobare. Dar nu și tu. Faci ceea ce vrei și nu te aștepți de la ceilalți să te aprobe, atât timp cât te ai pe tine. Puterea ta vine din motivația ta personală, orientată spre atingerea obiectivelor.

Îți provoacă repulsie ignoranța, idioția și insensibilitatea - Nu îți place să te arunci să iei decizii iraționale, pentru că preferi mereu să măsori efectele acțiunilor tale asupra ta și asupra celor din jur. Nu poți sta lângă oameni ignoranți, într-o lume plină de informații, dar care aleg să fie insensibili și nechibzuiți, când pot fi atenți și raționali.

Urăști bârfa - Pur și simplu urăști bârfa și nu înțelegi de ce să vorbești despre lucruri irelevante, când ai atâtea lucruri utile de discutat. Nu doar că găsești bârfa a fi o pierdere de timp, ci pur și simplu nu înțelegi de ce oamenii preferă să rămână unde sunt, când fiecare conversație poate fi o oportunitate.

Ești un bun ascultător - Asculți oamenii, ceea ce de multe ori îi surprinde, pentru că puterea de a-i asculta îi face să se deschidă și tu îi înțelegi. Este o calitate într-o lume în care oamenii se plâng de cele mai multe ori că nu sunt ascultați.

Nu îți cauți scuze - Nu doar că tu niciodată nu vii cu scuze, dar și urăști să vezi oameni care își caută scuze în loc să depună efortul pentru a nu mai face greșeli. Pur și simplu nu ai timp să asculți cum oamenii se plâng și dau vina pe factori externi. Știi că atunci când ai un obiectiv, nu există obstacol pe care să nu îl depășești.

Ești neînfricat - Știi cum să îți gestionezi emoțiile și să îți depășești fricile. Abilitatea de a te lupta cu propriile frici și de a le folosi în avantajul tău e un mare atu pentru tine.

Lasă un comentariu