HOROSCOPUL LUNII SEPTEMBRIE 2019

Distribuie pe:

Această lună, în care mulți își schimbă stilul de viață, nu este una foarte simplă, septembrie fiind o lună înșelătoare, iar lumea va fi demotivată, potrivit astrologica.ro.

Totuși, nu trebuie să ne panicăm, important fiind să rămânem calmi și să ne concentrăm pe ceea ce ne relaxează și ne face fericiți.

Berbec - Dacă până acum ai avut parte de încordare pe plan sentimental, luna septembrie vine cu rezolvări pentru cele mai grave probleme cu care te-ai confruntat până acum. Brusc, vei avea o urmă de speranță și vei avea suficiente motive pentru a lupta să îți atingi țelurile. Nativii fericiți vor avea parte de evoluție, pe când cei neîmpliniți vor scăpa de o relație toxică. Se anunță vești bune pe tot parcursul acestor zile. Este o lună bună pentru afaceri și cel mai probabil deciziile tale vor fi remarcate exact de cine trebuie. Chiar dacă vei lucra mai mult decât poți duce, rezultatele finale vor fi extrem de bune. După ce te pui pe picioare din punct de vedere financiar, încearcă să iei o pauză de odihnă și să îți reîncarci bateriile. O săptămână cu familia e tot ce îți trebuie.

Taur - Nu ești deloc mulțumit de ceea ce trăiești acum pe plan amoros, însă nici nu trebuie să te grăbești în luarea unor decizii. Lasă timpul să decidă în locul tău și nu te forța să găsești rezolvări la probleme în care nu ești implicat doar tu. Chiar dacă nu ajungi să atingi ce ți-ai propus, nu trebuie să renunți și să fugi la primul eșec pe care îl întâmpini. Spre finalul lunii, vei vedea cum lucrurile încep să se așeze pe făgașul normal. Tot ce îți vei propune să faci în această lună va ajunge să fie pus în practică și să aibă rezultate bune. Important este să ai inițiativa de a porni lucruri noi și de a lucra mai mult în echipă, la locul de muncă sau într-un parteneriat de afaceri. Vei câștiga simțitor, însă vei avea tendința și de a cheltui pe măsură, riscând astfel să pierzi banii câștigați, la fel de repede cum au și venit.

Gemeni - Încearcă să fii mai curajos și să acționezi după cum îți dictează inima în această lună. Se anunță o îmbunătățire a relației tale sentimentale, doar dacă iei inițiativa de a aduce ceva nou pe acest plan. În caz contrar, lucrurile ar putea să se înrăutățească dramatic și nu vei mai putea face nimic, chiar dacă îți dai seama într-un final ce era greșit. Dacă ești singur, ferește-te de angajamente serioase, însă nu fugi de aventuri. Nu se anunță schimbări ale situației tale financiare în această lună, însă se vor produce unele pe plan profesional. Nu mai dai randament ca altă dată, iar rutina în care ai intrat îți va fi reclamată cel mai probabil la jumătatea acestei luni. Din fericire, te adaptezi repede situației și datorită spontaneității tale vei scăpa de pedepse.

Rac - Totul va merge conform planului în luna septembrie și nu vei avea motive de nemulțumire cu privire la partenerul tău de viață. Concentrează-te tot mai mult pe viața de familie, căci ea îți va aduce cele mai mari satisfacții în această perioadă. Dacă ești mai deschis față de cei dragi și eviți să ai secrete față de aceștia, nu va exista nici cea mai mică neplăcere. Vei avea extrem de mult de muncit în luna septembrie, ceea ce te va extenua atât fizic, cât și psihic. Chiar dacă vei reuși să câștigi mai mulți bani, vei fi nevoit să îi cheltui pe tratamente sau vizite frecvente la medic, pentru a te vindeca de o boală provocată de stres și extenuare. E important să trăiești în echilibru și să te mulțumești cu câte puțin din fiecare.

Leu - Chiar dacă nu se vor rezolva toate problemele amoroase pe care le întâmpini, luna septembrie vine totuși cu unele rezolvări. Comunică mai mult cu partenerul de viață și nu face schimbări majore fără ca înainte să te consulți cu acesta. Vei avea parte atât de momente intense alături de iubitul tău, cât și de unele tensionate din când în când. Nu se anunță o lună prea liniștită pentru tine, septembrie venind cu dificultăți în obținerea a ceea ce ți-ai propus. Este foarte important să încerci să te organizezi mai bine și să îți achiți datoriile înainte de a face oricare alte cheltuieli. Sfaturile unor persoane cu mai multă experiență de viață ar trebui să îți fie de folos.

Fecioară - Va exista mai multă înțelegere pentru tine pe plan sentimental în această lună. Septembrie vine cu vești bune și anunță împăcări sau îmbunătățiri relaționale. Vor avea loc schimbări la care nu sperai, însă cel mai probabil îți vor modifica viața de familie într-una mai bună. Dacă ești angajat într-o relație serioasă, cu siguranță ar trebui să te aștepți la o evoluție a ei. De luna aceasta începe să îți meargă din ce în ce mai bine pe plan financiar. Afacerile și jobul îți aduc satisfacții pe măsură, iar uneori nu îți vine să crezi cât bine ți se poate întâmpla. Te-ai axat mai mult pe profesie în ultima perioadă, iar faptul că ai muncit cu dăruire și cu un scop precis îți aduce rezultate spectaculoase.

Balanță - Se anunță numai vești bune pentru tine în această perioadă. Dacă ești singur, șarmul personal te va ajuta să cucerești pe oricine îți propui, trebuie doar să vrei ca acest lucru să se întâmple. Dacă ești angajat într-o relație deja de multă vreme, atunci cel mai probabil vei constata că ai nevoie de ceva nou în viața ta intimă. Discută deschis cu partenerul de viață și încercați cât mai repede să ieșiți din monotonie. Te bucuri de o lună excelentă pe plan profesional și financiar, nici tu nu crezi cât de bine îți merge. Vor apărea ocazii la care nu te așteptai și pe care le accepți cu mult curaj și cu optimism. Deciziile tale sunt extrem de mature și chiar dacă îți neglijezi celelalte aspecte ale vieții, va merita din plin. Te bucuri de înțelegerea tuturor și ai spor în toate.

Scorpion - Dacă ești angajat într-o relație serioasă, luna aceasta te vei simți din ce în ce mai sufocat de partenerul de viață. Faptul că nu te mai regăsești în viața ta sentimentală, te va determina să te gândești serios la viitor. E posibil să fii tentat să înșeli sau să nu te implici deloc în problemele pe care le întâmpini pe acest plan. Luna septembrie va fi una neplăcută, în care te vei simți extrem de dezamăgit. Munca în echipă îți poate aduce satisfacții majore în septembrie. Cu toate că pășești timid în această lună și vei întâmpina probleme financiare, ele vor putea fi depășite dacă ești atent și chibzuit. Trebuie să fii mai descurcăreț în fața dificultăților care te scot din zona de confort și să faci schimbări drastice dacă situația ți-o cere.

Săgetător - Nimic nu îți iese așa cum ai vrea la începutul acestei luni, însă spre finalul ei lucrurile se vor mai liniști pe plan sentimental. Este foarte important să încerci să îți incluzi tot mai mult partenerul în activitățile plănuite de tine, dar și de a separa mai clar viața profesională de cea amoroasă. Dacă ești singur, nu se zăresc schimbări ale statutului tău actual. Nu o duci rău cu banii luna aceasta, dar nici bine nu se poate spune. Astrele te sfătuiesc să fii cât poți de chibzuit și să nu arunci cu banii în stânga și în dreapta, doar pentru că așa vezi că fac alții. Te implici în proiecte noi sau abandonate și scoți ceva frumos din ele, însă rezultatele financiare nu se vor vedea prea curând.

Capricorn - Luna septembrie va fi o perioadă extrem de neliniștită pentru tine pe plan sentimental. Relația ta este pusă la mari încercări, însă ai încredere și totul se va sfârși cu bine. Încearcă să nu acționezi cu disperare atunci când ceva nu funcționează așa cum ar trebui, ci mai degrabă lasă timpul să calmeze spiritele. Dacă ești singur, aceste zile nu sunt potrivite pentru luarea unor decizii amoroase. Se anunță o lună de succes pentru tine, atât pe plan profesional, cât și material. Norocul este de partea ta și îți scoate în față oportunități grozave, fără să te chinui tu să găsești soluții pentru a ieși din criză. Nici nu știi din ce parte vin banii, însă un lucru este cert, ești fericit la maximum. Nu fi egoist și nu îți ține realizările doar pentru tine.

Vărsător - Dacă ești angajat într-o relație serioasă, poate chiar ești căsătorit, nu este exclus să ai discuții aprinse cu partenerul pe tema banilor. Dacă ai cheltuit peste măsură din bugetul familiei, cu siguranță vei avea de suportat reproșurile bine meritate. Dacă ești singur, ai putea să te îndrăgostești de o persoană nepotrivită pentru tine, care îți poate complica viața și care ar putea să te facă să suferi enorm. Se recomandă prudență în ceea ce privește cheltuielile luna aceasta. Situația ta financiară nu îți permite să te joci cu banii, mai ales dacă ai o familie, iar bugetul este limitat. E foarte important să scapi de datoriile urgente și să amâni achizițiile inutile. Chiar dacă pe plan profesional te bucuri de popularitate și respect, asta nu înseamnă că vei avea parte prea curând de o avansare sau de vreun bonus.

Pești - Nu vei avea parte de o lună prea liniștită pe plan amoros, și toate se întâmplă din cauza comportamentului tău. Nu ești deschis spre comunicare, alegând de cele mai multe ori să fugi de responsabilități. Este doar o chestiune de timp până când partenerul de viață va exploda. Dacă ești singur, cel mai probabil va avea loc o reîmpăcare între tine și un fost partener de care te-ai despărțit relativ recent. E posibil ca luna septembrie să vină cu schimbări majore în viața ta profesională și să cauți să pleci la mai bine. Un nou loc de muncă sau un extra-job te poate scăpa de problemele financiare cu care te confrunți încă de la începutul acestei luni. Cu siguranță vor exista și unele regrete, dar beneficiile vor fi mult mai mari decât pierderile.

 

Lasă un comentariu