CUPA E.ON KINDER TRANSFORMĂ TÂRGU-MUREȘUL ÎN CAPITALA FOTBALULUI PENTRU COPII

Distribuie pe:

* Turneul a debutat ieri, 2 septembrie, și reunește aproape 130 de echipe din întreaga țară;

* Ilie Dumitrescu, component de bază al “Generației de aur”, se alătură Cupei E.ON Kinder, în calitate de Ambasador;

* Printre surprizele din acest an se află o cabină foto și un spațiu de relaxare, dedicate atât concurenților, cât și vizitatorilor;

* Companiile Grupului E.ON din România susțin și în acest an turneul de la Târgu-Mureș.

Ediția cu numărul 13 a Cupei E.ON Kinder nu vine cu ghinion pentru pasionații de fotbal, dimpotrivă, vine cu surprize plăcute atât pentru micii fotbaliști, cât și pentru spectatorii care se vor afla în tribune.

Ilie Dumitrescu, reputat fotbalist, component de bază al “Generației de aur”, antrenor și analist sportiv, se alătură Cupei E.ON Kinder: “Multă muncă, dăruire și pasiune sunt cele trei calități fără de care nu putem vorbi de succes în cariera de fotbalist. Vă doresc să ajungeți acolo unde vă doriți și să vă bucurați de zilele pe care le veți petrece la Târgu-Mureș”, este mesajul lui Ilie Dumitrescu pentru copiii care participă la ediția din acest an a Cupei E.ON Kinder.

“Va fi o infuzie de energie atât din partea copiilor care, sunt sigură, vor face spectacol pe terenul de fotbal, cât și din partea celor care susțin performanța micilor sportivi. Vor fi momente speciale și de aceea invităm toți iubitorii de fotbal să vină să îi încurajeze “, spune Ana Maria Matei, director general adjunct E.ON România, companie care a susținut, de la primele ediții, Clubul ACS Kinder Sângeorgiu de Mureș în organizarea competiției.

Președintele Clubului ACS Kinder, Lupu Pop Coriolan, afirmă: “Sunt impresionat de amploarea pe care a luat-o turneul nostru. În acest an, ne onorează prin participare, echipe de la 50 de cluburi din întreaga țară. Este extraordinar că putem organiza un turneu național de referință, aici, la Târgu-Mureș. Acest lucru nu ar fi fost posibil fără sprijinul partenerului nostru, E. ON România”.

Turneul se desfășoară din 2 până pe 8 septembrie, în primele trei zile competiția fiind dedicată copiilor născuți în anii 2007, 2009 și 2011. În seria a doua, care debutează oficial pe 5 septembrie, vor juca copiii născuți în anii 2008, 2010 și 2012. În total, pe terenurile de la Complexul de Agrement Mureșul de la Târgu-Mureș se vor confrunta 127 de echipe de la aproape 50 de cluburi din țară din județele: Mureș, Cluj, Sibiu, Maramureș, Brașov, Argeș, Neamț, Harghita, Bihor, Galați, Sălaj, Alba, Vaslui, Suceava, Timiș, Bacău, Dolj și din municipiul București.

Aflat sub semnul #energie pentru campioni, turneul este organizat de Clubul ACS Kinder în parteneriat cu companiile Grupului E.ON din România, din care face parte și compania Delgaz Grid. În cadrul turneului vor fi disputate 400 de meciuri, miza fiind 18 trofee de echipă și 6 de golgheter.

Premiile pentru primele trei echipe clasate constau în seturi de echipamente și mingi Erima. Indiferent de performanță, fiecare echipă primește din partea E.ON România câte 5 mingi pentru participarea la turneu.

Meciurile se vor juca pe terenurile de la Academia de Sport din cadrul Complexului de agrement și sport “Mureșul” din Târgu-Mureș, intrarea fiind liberă.

Noutățile și detaliile desfășurării turneului sunt disponibilepe site-ul oficial al competiției www.eonkinder.ro.

Totodată, puteți fi la curent cu desfășurarea competiției urmărind paginile de Facebook, Cupa E.ON Kinder și Delgaz Grid.      

Lasă un comentariu