ÎNCEPUT DE AN ȘCOLAR...

Distribuie pe:

Dragi elevi,

Stimați părinți,

Onorate cadre didactice,

Stimați reprezentanți ai autorităților locale

Sunetul clopoțelului își face simțită prezența la fiecare început de septembrie și ne deschide nouă, tuturor, un nou drum, o nouă filă în cartea vieții.

Celor mici, care pășesc cu emoție, pentru prima dată pe treptele cunoașterii, le dorim dascăli minunați, colegi și prieteni de nădejde de care să-și amintească cu drag.

Părinților, care plini de emoție și speranță își însoțesc copiii, le dorim să fie prezenți în viața școlii, să se implice activ în actul educațional așa cum au făcut-o de fiecare dată, în interesul superior al elevilor.

Lansăm o caldă invitație către reprezentanții autorităților locale, ai tuturor partenerilor noștri educaționali de a participa la acest eveniment împreună cu elevii și dascălii din județul nostru, adresându-vă totodată mulțumiri pentru încrederea și sprijinul oferit în permanență învățământului mureșean!

În numele conducerii Inspectoratului Școlar Județean Mureș le urez elevilor noștri sănătate, putere de muncă, reușite pe măsura efortului depus, iar părinților și cadrelor didactice multă răbdare, decizii înțelepte, iar la finele anului să culegem împreună roadele succesului!

 

Cu aleasă considerație,

Prof. IOAN MACARIE, INSPECTOR ȘCOLAR GENERAL

Lasă un comentariu