ESTE TIMPUL CA GUVERNUL SĂ ARATE O PREOCUPARE AUTENTICĂ PENTRU DEZVOLTAREA PIEȚEI DE CAPITAL A ȚĂRII

Distribuie pe:

Franklin Templeton Investment Management Limited Sucursala București, în calitate de Administrator de Investiții al Fondului Proprietatea, organizează ediția anuală a evenimentului Investor Days pe 5 și 6 septembrie 2019 la București, în parteneriat cu Wood & Company.

Intitulată “Fondul Proprietatea Investor Days”, ediția din acest an reflectă interesul constant al marilor investitori internaționali pentru Fond și oportunitățile de investiții ale României. La eveniment participă 55 de investitori din 34 de companii de investiții locale și internaționale, care gestionează colectiv active de peste 400 de miliarde USD. Investitorii internaționali provin din diferite țări, între care se numără Canada, Croația, Republica Cehă, Danemarca, Noua Zeelandă, Africa de Sud, Coreea de Sud, Regatul Unit și SUA.

Agenda evenimentului include discuții în panel și discursuri ale unor actori cheie de pe piața de capital din România și întâlniri individuale cu top managementul unora dintre cele mai mari companii din România. Printre acestea se numără companii din portofoliu Fondului Proprietatea precum Hidroelectrica, OMV Petrom, Nuclearelectrica, Aeroporturi București, Portul Constanța și Alro Slatina, dar și alte companii românești precum Banca Transilvania, Bursa de Valori București, Conpet, Electrica, Medfife, Purcari Wineries, Romgaz și Sphera Franchise Group.

În ultimii șapte ani, Fondul Proprietatea a fost unul dintre cei mai activi și dedicați promotori ai pieței de capital din România, participând la peste 110 conferințe privind piețele emergente și de frontieră și la 105 roadshows pentru investitori din întreaga lume.

 

Lasă un comentariu