PRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL - PARTENERI DE NĂDEJDE AI DASCĂLILOR ȘI ELEVILOR DIN UNGHENI

Distribuie pe:

Autoritățile administrației publice locale din orașul Ungheni, reprezentate de primarul Victor Prodan, viceprimarul Otilia Pop și administratorul public al urbei, Alexandru Liț, alături de comisarul șef al Poliției Ungheni, Lucian Barticel, au împărtășit, ieri, 9 septembrie, emoțiile elevilor, dascălilor și părinților prezenți la deschiderea noului an de învățământ, la Școala Gimnazială “Emil Drăgan” din oraș.

Festivitatea a început cu intonarea Imnului Național, moment urmat de un Te Deum oficiat de preotul paroh Ioan Man, de la Parohia ortodoxă nr. 1 Ungheni și de alocuțiunile rostite de invitați.

“Mă bucur că pot să vă întâmpin într-o școală sprijinită activ de Primăria Orașului Ungheni, frumoasă, modernă, curată, aflată într-un continuu proces de dezvoltare și modernizare. Toate acestea se datorează implicării autorităților locale și, în primul rând, domnului primar Victor Prodan. Mulțumim pe această cale conducerii Primăriei și a Consiliului local” a spus, în cuvântul său, directoarea instituției, prof. Bianca Teth.

În ultimii ani, școala a beneficiat, grație implicării personale a edilului-șef, de o serie de programe de modernizare, cele mai recente fiind cabinetele de specialitate, sala de sport, table școlare magnetice, reabilitarea și modernizarea clădirii, dotarea cu mobilier adaptate particularităților de vârstă (grădiniță, clasă pregătitoare, clasele I-IV respectiv gimnaziale V-VIII) .

Încă din prima zi de școală - aspect deloc de neglijat - , Primăria s-a îngrijit de transportul elevilor navetiști din localitățile aparținătoare - Șăușa, Morești, Cerghid, Cerghizel, Recea, Vidrasău, punându-le la dispoziție microbuze, al căror program a fost anunțat din timp.

“Un loc aparte în școala noastă (director adjunct - prof. Valentin Șeulean - n.n.) îl au profesorii și educatorii, a căror muncă alături de elevi s-a concretizat în rezultatele foarte bune la olimpiade, concursuri județene sau naționale, evaluări traduse și prin rata mare de reușită a copiilor noștri la licee de renume. În acest nou an școlar ne propunem să continuăm șirul acestor succese, astfel ca elevii noștri să aibă cele mai bune șanse de reușită, demers în care contăm, ca întotdeauna, alături de efortul profesorilor și elevilor, pe sprijinul Primăriei și al Consiliului local”, a conchis directoarea școlii.

 

Lasă un comentariu