“NU VOM VOTA PENTRU UN GUVERN «DĂNCILĂ 2»“

Distribuie pe:

Președintele PRO România, Victor Ponta, precizează că formațiunea pe care o conduce nu va susține în Parlament un nou Executiv condus de Viorica Dăncilă și nu va face parte dintr-un guvern de dreapta.

“Nu vom vota pentru un nou Guvern «Dăncilă 2» la fel de incompetent și incapabil ca și cel de azi. (...) Pentru formarea unui nou guvern până la alegerile parlamentare din 2020 PRO România va încerca să formeze o majoritate de centru stânga (evident fără Dăncilă), care să fie capabilă să revină la buna guvernare din 2012-2015. Nu vom face parte dintr-un guvern de dreapta PNL-USR - și nu considerăm că aceștia au soluții realiste pentru scoaterea României din dezastrul în care a fost adusă țara de către Dragnea și Dăncilă”, a scris Ponta, marți, pe Facebook.

El a adăugat că, după respingerea în Parlament a restructurării guvernamentale propuse de Viorica Dăncilă, PRO România îi va cere demisia, iar dacă acest lucru nu se va întâmpla, va vota moțiunea de cenzură.

“Îl vom susține pe Mircea Diaconu în alegerile prezidențiale pentru a avea în turul al doilea UN OM decent, serios, capabil să ofere României un alt fel de politică - vom demasca falsitatea și nocivitatea candidaturii Vioricăi Dăncilă - o marionetă a lui Dragnea și a baronilor, dispusă să distrugă social-democrația pentru niște interese meschine”, a menționat Ponta.

Lasă un comentariu