GICĂ POPESCU, SFATURI PREȚIOASE PENTRU JUCĂTORII ECHIPEI NAȚIONALE A ROMÂNIEI. “TREBUIE SĂ ÎNVEȚE CĂ ATITUDINEA TREBUIE SĂ FIE LA FEL!”

Distribuie pe:

Gică Popescu a vorbit despre meciul jucat de echipa națională a României cu Malta, scor 1-0, în preliminariile Campionatului European 2020, iar fostul căpitan al Barcelonei le-a dat câteva sfaturi prețioase elevilor lui Cosmin Contra și a explicat cum poate România să se califice la EURO 2020, dintr-o grupă din care mai face parte Spania, Novegia, Suedia, Malta și Insulele Feroe. “N-a fost deloc un meci reușit al echipei naționale. Cred că trebuie să-l bifăm doar ca pe un joc în care am reușit totuși să câștigăm trei puncte și nimic altceva. Mă gândesc că poate jucătorii au intrat nu neapărat mai relaxați, că nu poți face asta la echipa națională, dar poate că s-au gândit, după rezultatul din tur, că va fi la fel de ușor. Uite că nu a fost așa, mai e și presiunea că de acum trebuie să câștigăm tot ,ca să ajungem la EURO. Până la urmă, din jocul cu Malta trebuie să învățăm că atitudinea trebuie să fie la fel indiferent de adversar. Nu mi-a plăcut deloc, dar deloc ce am văzut în partea a a doua a meciului. Nici nu are rost să mai comentez mai mult”, a spus Gică Popescu. Întrebat în legătură cu ce i-a plăcut la meciul cu Malta, “Baciul” a răspuns: “În primul rând, legătura din teren între Ianis Hagi și George Pușcaș, care văd că se păstrează de la naționala de tineret și asta e foarte bine. Mi-a plăcut și Mihai Bordeianu, care a făcut un meci bun. Se pare că are calități care îl recomandă să rămână în continuare la prima reprezentativă. E un câștig. În rest, nu am prea avut ce să remarc”, a mai spus fostul căpitan al României. “Atât timp cât matematica ne dă speranțe, normal că trebuie să credem.

E un moment dificil, însă e bine că avem timp să mai facem retușurile necesare ca să arătăm cu totul altfel în următoarele partide, care chiar sunt ca niște finale. Încă depindem de noi. Eu zic că se poate și aștept o altă exprimare a naționalei”, a mai spus “Baciul”.

 

Lasă un comentariu