LA TÂRGU-MUREȘ - TURNEUL INTERNATIONAL DE TENIS MASCULIN

Distribuie pe:

Avem plăcerea de a vă invita în perioada 15-22 septembrie 2019 la baza sportivă CSM (Forza) din Târgu-Mureș la turneul internațional de tenis masculin M15 Târgu-Mureș World Tennis Tour, turneu ce face parte din calendarul Federației Internaționale de Tenis organizat de ACS Tenis World.

Este cel mai mare turneu de tenis organizat în orașul nostru având premii totale de 15.000 de dolari, fiind totodată și al doilea turneu organizat anul acesta după cel din luna august. La startul turneului și-au anunțat participarea un număr de peste 100 de jucători, aceștia fiind acceptați pe baza clasamentelor ATP și ITF.

Printre țările prezente cu jucători la acest turneu se numără Argentina, Ucraina, SUA, Bulgaria, Serbia, Rusia, Italia, Marea Britanie, Israel, Elveția, Ungaria și România. De remarcat este faptul că trei dintre participanți sunt târgumureșeni. Turneul are la bază un tablou de calificări de 48 de jucători, fiind urmat de un tablou principal de concurs cu 32 de poziții și unul de dublu cu 16 echipe.

Intrarea este liberă pe toată durata turneului.

 

Lasă un comentariu