FEMEILE SUNT MAI FERICITE CU BĂRBAȚI... URÂȚI!

Distribuie pe:

Cercetătorii americani de la Universitatea de Stat din Florida au descoperit, în urma unui studiu, faptul că femeile se simt mai fericite în relațiile cu bărbații mai puțin atractivi.

“În studiul nostru, am analizat relațiile a 223 de tineri cu vârste între 20 și 29 de ani, pentru a înțelege dacă atractivitatea este un factor care determină fericirea.

Pentru început, cuplurile au fost rugate să răspundă la diverse întrebări despre alimentație și sport. După aceea, respondenții au fost fotografiați și rugați să estimeze nivelul de atractivitate al celuilalt, bazat pe calitățile estetice, concluzia fiind că bărbații frumoși nu fac femeile fericite!

Rezultatele au relevat că femeile care au soți atractivi sunt obsedate de a pierde în greutate pentru a arăta mai bine, ceea ce, spun ele, le face nesigure și triste. Pe de altă parte, cele care au avut soți mai puțin atractivi nu au simțit nicio presiune pentru a ține diete și pentru a face sport, ceea ce le-a făcut să se simtă mai sigure pe ele și mai fericite.

De asemenea, studiul a relevat faptul că motivațiile de dietă ale bărbaților nu depind de modul în care arată partenerele lor. Rezultatele studiului dezvăluie că a avea un soț atractiv din punct de vedere fizic poate avea consecințe negative asupra femeilor, mai ales dacă acele soții nu sunt deosebit de atractive.

O modalitate de a ajuta aceste femei este ca partenerii să le susțină, reamintindu-le mereu că sunt frumoase, că le iubesc și că le prețuiesc, pentru că sunt partenere amabile, inteligente și că îi susțin în orice situație”, explică oamenii de știință americani, citați de descopera.ro. 

Lasă un comentariu