PERFORMANȚE ALE SPORTIVILOR MUREȘENI BOROȘ DRAGOȘ ȘI BOROȘ ALEXANDRA - MEDALIAȚI LA WORLD CUP ȘI BALKAN OPEN JU JITSU

Distribuie pe:

La World Cup și Balkan Open Ju Jitsu au participat peste 1.100 de sportivi din 28 de țări. În cadrul competiției, desfășurate la mijlocul acestei luni, în București, din lotul României au făcut parte și sportivii Boroș Dragoș și Boroș Alexandra, ambii legitimați la Clubul Sportiv Sport Grup Sakura din Târgu-Mureș.

Boroș Alexandra a obținut medalia de bronz, după ce în primăvara acestui an a devenit CAMPIOANĂ MONDIALĂ la Abu Dhabi (aprilie 2019) și CAMPIOANĂ EUROPEANĂ (în martie 2019).

Boroș Dragoș s-a clasat doar pe locul al 5-lea, după ce în primăvară a devenit VICECAMPION MONDIAL la Abu Dhabi și VICECAMPION EUROPEAN (în martie 2019).

„Avem dovada unei munci susținute, cu multe sacrificii. În acest moment, nu pot decât să-i felicit, în egală măsură, atât pe sportivi, cât și pe părinții acestora pentru susținerea acordată și efortul financiar pe care-l fac. Ne bucurăm că județul Mureș apare din nou pe harta marilor campioni", spunea Sensei Adrian Belean, președintele clubului Sport Grup Sakura.

Lasă un comentariu