MECI SPECTACULOS

Distribuie pe:

Sâmbătă, de la ora 11.00, stadionul din Localitatea Ungheni va fi gazda unui meci ce se anunță a fi de departe unul extrem de disputat. Echipa de fotbal din localitate, CS Unirea Ungheni 2018, va înfrunta pe CS Iernut, ambele echipe fiind favorite la promovarea în Liga a III-a de fotbal. Echipa gazdă, susținută de către Consiliul local și Primăria orașului Ungheni, este ocupanta primului loc cu 4 meciuri disputate și tot atâtea victorii (12 puncte), în timp ce CS Iernut ocupă locul al 5-lea cu 3 meciuri disputate (6 puncte), din care două victorii și o înfrângere, însă această echipă a mai evoluat deja în liga a III-a.

Meciul se anunță a fi spectaculos, dincolo de șansa promovării, ambele echipe prezentând loturi bine antrenate fizic și pregătite tactic și mai ales o mare dorință de a confirma și a-și înfrânge adversara.

Contactat telefonic, primarul orașului Ungheni, dl. Victor Prodan, i-a îndemnat pe toți suporterii echipei să fie prezenți la acest meci pentru a-i încuraja pe jucătorii favoriți în stilul caracteristic galeriei din Ungheni. Sarcina antrenorului Pop Adrian, a directorului sportiv Păcurar Aurelian și a întregii echipe nu este una ușoară. De aceea încurajările galeriei, a tuturor spectatorilor prezenți la meci sunt binevenite și vor da acel plus în fața oaspeților.

 

Lasă un comentariu