TREI JUCĂTOARE DE LA CSM TÂRGU-MUREȘ, LA LOTUL DE HANDBAL TINERET A ROMÂNIEI

Distribuie pe:

Naționala feminină de handbal tineret a României va efectua, în perioada 23-29 septembrie, la Brașov, un stagiu centralizat de pregătire. Printre jucătoarele convocate în vederea acestei acțiuni se numără și trei componente ale echipei CSM Târgu-Mureș, respectiv Monica Bărăbaș, Andreea Târșoagă și portarul Ioana Ugran (foto). Pentru Andreea Târșoagă va fi prima convocare la lotul național după o perioadă de 6 luni, timp în care a stat departe de teren din cauza unei accidentări.

Jucătoarea târgumureșeană a suferit o ruptură de ligament în meciul de cupă cu Universitatea Cluj, disputat în martie, pe teren propriu, și a ratat participarea, alături de naționala de senioare, la puternicul turneu Golden League din Franța. Andreea Târșoagă se simte mult mai bine după intervenția chirurgicală suferită, dar nu este încă refăcută sută la sută, motiv pentru care antrenoarea Mihaela Evi nu a folosit-o încă în partidele susținute de CSM în actuala stagiune. La lot, sportiva va continua procesul de recuperare, alături de preparatorul fizic al echipei naționale.

Reprezentativa de tineret a României se pregătește în vederea Campionatului Mondial Under 20, competiție ce se va desfășura vara viitoare, la noi în țară.

Lasă un comentariu