LOVITURA DE ÎNCEPERE ÎN NOUL SEZON AL LIGII 2 LA FUTSAL SE DĂ LA PIATRA NEAMȚ! CSM TÂRGU-MUREȘ ARE PRIMUL JOC ÎN DEPLASARE

Distribuie pe:

 Al doilea eșalon valoric al futsalului românesc e gata de startul în noul sezon. Lovitura de începere se va da sâmbătă, 21 septembrie, la ora 14.30, la Piatra Neamț, acolo unde se vor confrunta ACS Futsal Ceahlăul și Sporting Dărăbani.

Runda se va încheia marți, 24 septembrie, tot în Moldova, la Iași. Pentru noul sezon al Ligii 2 la futsal, echipele au fost împărțite în două serii. În prima se regăsesc formațiile ACS Futsal Ceahlăul Piatra Neamț, Fortius Buzău, Sporting Dărăbani, ACS Futsal Poli Iași și Luceafărul Buzău. Din Seria a II-a fac parte: Kereszthegy Remetea, CSM Târgu-Mureș, ACS West Deva, AS Inter Gheorgheni, Korondy Junior 2017 Corund și ACS KSE Târgu Secuiesc. Echipa CSM Târgu-Mureș va juca sâmbătă, 21 septembrie, ora 16.00, în deplasare, cu Kereszthegy Remetea (Harghita). Echipa pregătită de Lucian Nicușan, CSM Târgu-Mureș, a rămas fără câțiva dintre cei mai buni tineri jucători ai săi, plecați în această vară în Liga I. „Avem alții pe care încercăm să-i creștem. Aici, la Târgu-Mureș, avem tradiție nu doar în fotbal, ci și în creșterea tinerelor talente. Pe lângă cei tineri, în lot se regăsesc și jucători cu experiență, precum Zsolt Szabo, László Szõcs sau Răzvan Cătinean", a declarat Lucian Nicușan, antrenorul echipei CSM Târgu-Mureș.

Lasă un comentariu