CITATE CELEBRE DIN CICLUL “NICI EU NU MAI ȘTIU CÂND MINT”

Distribuie pe:

Ludvic Orban, 2013 : “Pentru mine, începând de astăzi, Victor Ponta este egal cu Traian Băsescu. Propunerea Codruței Kovesi echivalează cu o trădare de neacceptat față de voința publică exprimată la alegerile din 2012. Este o trădare față de interesul public și este un gest profund imoral și împotriva a tot ceea ce a susținut Victor Ponta în ultimii cinci ani (...). Decizia premierului Ponta reprezintă o trădare de neacceptat față de toți cetățenii români care au votat la referendum pentru demiterea lui Traian Băsescu și care au votat USL la alegerile parlamentare. Propunerea omului lui Traian Băsescu, Codruța Kovesi, care a fost mâna dreaptă în tot sistemul ticăloșit pe care l-a pus în mișcare Traian Băsescu, pentru mine este un act inacceptabil care mă determină ca începând de astăzi să pun semn de egalitate între Victor Ponta și Traian Băsescu”.

Ludovic Orban, septembrie 2019: “Este o victorie imensă pentru România, la care a contribuit decisiv președintele Klaus Iohannis, alături de liderii și europarlamentarii PNL, care au făcut un lobby intens pentru Laura Codruța Kovesi. Partidul Național Liberal, în calitate de membru al PPE, a folosit toate pârghiile de influență pentru a obține acest rezultat, reușind să determine schimbări de poziții în rândul țărilor care inițial nu au votat în favoarea Laurei Codruța Kovesi. (...) Este un succes cu atât mai important, în condițiile în care Guvernul Dăncilă a militat împotriva candidatului român printr-o campanie agresivă și toxică de fake-news.

În același timp, este o palmă imensă primită de Guvernul Dăncilă din partea statelor europene. Mesajul transmis Guvernului PSD este că pozițiile pe care le adoptă nu sunt luate în seamă, nu sunt în concordanță cu abordările europene. Actualul Guvern este căzut în irelevanță și nu poate obține nimic bun pentru România”.

Trăiască “statul de drept” și “valorile europene”. Aplauze pentru “victoria imensă”. Circul abia începe.

 

Lasă un comentariu