PREMIERUL DĂNCILĂ - VIZITĂ DE LUCRU ÎN SUA

Distribuie pe:

Premierul Viorica Dăncilă a început, ieri, o vizită de lucru în Statele Unite ale Americii, pe agenda căreia figurează o serie de întâlniri cu autorități locale, cu membri ai conducerii Băncii Mondiale, precum și participarea la ceremonia de semnare a Acordului de împrumut destinat “Programului pe bază de rezultate în sectorul sanitar” dintre România și Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare. Documentul va fi semnat, din partea României, de ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, și din partea BM de Tatiana Proskuryakova, manager de țară pentru România și Ungaria, în regiunea Europa și Asia Centrală a Băncii Mondiale.

Viorica Dăncilă se va întâlni și cu președintele Consiliului de Administrație al Comitetului Evreiesc American (American Jewish Committee - AJC), David Harris, și va participa la un prânz de lucru organizat de AJC.

Ulterior, premierul român va fi prezent, la sediul ONU, la Dialogul liderilor pe tema răspunsurilor strategice pentru combaterea terorismului și la “Gala Dinner” oferită de Arthur Schneier, rabinul șef al SUA (sursa - agerpres.ro)

 

Lasă un comentariu