ASOCIAȚIA CULTUL EROILOR REGINA MARIA FILIALA CONSTANȚA VA FI PREZENTĂ LA ANIVERSAREA ELIBERĂRII TÂRGU-MUREȘULUI

Distribuie pe:

Însuși președintele Asociației Cultul Eroilor Regina Maria Filiala Constanța, col (r) Remus Macovei, va fi prezent la manifestările omagiale dedicate ostașilor căzuți la Oarba de Mureș în cel de-Al Doilea Războiul Mondial, în urmă cu 75 de ani. Subiectul aniversării eroicelor lupte a fost detaliat în cadrul întrunirii de ieri a Filialei Mureș a ANCERM, președinte col (r) Ioan Cocean, în prezența membrilor Clubului Tanchiștilor, președinte col (r) Aurel Bochiș, cunoscut fiind deja programul manifestărilor.

În data de 26 septembrie, la sanctuarul osemintelor eroilor de la Oarba de Mureș autoritățile și cadrele militare în rezervă și retragere vor depune coroane de flori cu ceremonial religios și militar.

De la ora 12.30, solemnitățile vor continua la monumentul Eroului Necunoscut, în aceleași mișcătoare acorduri ale Marșului Eroilor.

În ultima parte a programului dedicat eroilor căzuți la datorie la Oarba de Mureș, asistența se va deplasa pe esplanada Teatrului Național, unde vor continua manifestările solemne în memoria martirilor căzuți pentru patrie.

Lasă un comentariu