,,DORIM SĂ OFERIM ELEVILOR NOȘTRI CELE MAI BUNE CONDIȚII”

Distribuie pe:

Interlocutor: prof. Olivia Mocan - director la Școala Gimnazială Ațintiș

- În ce condiții a debutat noul an școlar?

- La data începerii anului școlar, toate spațiile școlii au fost pregătite pentru a susține munca educativă și activitatea elevilor. Deși ne confruntăm anual cu scăderea numărului de elevi, tendință care se observă la nivel național, dorim să oferim elevilor noștri cele mai bune condiții, raportat la bugetul pe care îl are școala, să îi atragem spre școală, să le deschidem perspectivele spre un viitor mai bun prin educație și știință.

- Ce lucrări s-au efectuat pentru începerea, în condiții optime, a noului an școlar?

- Pentru începerea anului școlar s-au efectuat diferite lucrări de reparații: recondiționarea fațadei școlii, repararea și refacerea gardului din spatele școlii, mici reparații necesare în sălile de clasă, turnarea trotuarelor de acces la Școala Primară Cecălaca.

- Care a fost valoarea investiției?

- Valoarea tuturor lucrărilor realizate se situează undeva în jurul sumei de 3.000 de lei. Acestea au fost efectuate de către personalul angajat al școlii - muncitor de întreținere și profesori, cu ajutorul și sprijinul direct al primarului comunei Ațintiș, domnul Halmagyi Zoltan, un susținător permanent al școlii, precum și al angajaților primăriei.

Lasă un comentariu