LUMEA ÎN CARE TRĂIM

Vă miră că pedofilul e olandez? De ce? Nu e el, oare, produsul societății sale? Nu e produsul unei societăți în care copilul nu mai înseamnă nimic?

În peste 20 de ani de domnie marxistă, oamenilor de acolo li s-a spus că un copil, dacă e nenăscut, nu e om, dacă e născut e un avut obștesc, ce trebuie atent monitorizat de stat sau e un produs capitalist care emite carbon și otrăvește planeta.

În plus, orice deviație sexuală a devenit o virtute, normalitatea a devenit o rușine, o faptă anti-socială. Dereglările sexuale sunt predate forțat în școli, familia e intens criticată și marginalizată.

Pedofilii și suspecții de crimă, cum e cazul psihopatului, sunt cercetați în libertate, în vreme ce “ultraconservatorii” sunt imediat găbjuiți și pedepsiți exemplar.

Să nu uităm și de ce se întâmplă în alte țări “dezvoltate” de la care luăm lumină. Legat de Finlanda, are rost să mai reluăm tragedia familiei Smicală?

Nu cred, am citit, am privit și ne-am crucit cu toții la ultimele sentințe prin care copiii sunt ținuți în ,,lagărele” finlandeze, pentru binele lor, pentru că atașamentul față de mama lor le face “rău”.

Am uitat că în Germania se discută intens despre decăderea din drepturile părintești a celor care se opun agendei progresiste? Sau că Suedia are grădinițe fără gen, în care copiii sunt învățați să își aleagă sexul în funcție de “cum simt?”. Și atunci, de ce ne mirăm de nenorocitul ăsta?

E doar o consecință firească a nebuniei ultimilor ani. Ah, că a venit la noi? Bună dimineața, erau deja aici cei ca el, știuți de stat, tolerați de stat, acoperiți de stat.

De asta s-au dus să îi ancheteze pe părinții fetiței în timp ce ăsta traversa țara ca pe tarlaua mă-sii. Ca să îi sperie pe amărâții din familie, să tacă, în timp ce omul păpa alune în aeroport, liniștit.

Nici să nu vă mire dacă prietenii, rudele, vecinii, colegii voștri vor vota pentru o astfel de societate, ca-n Vest, ca afară. Și o vor face, garantat. Pentru că... ăștia suntem! Și asta o să fim! Poate o merităm. Prea am uitat, spurcat, batjocorit tot ce a fost frumos la poporul ăsta, tot ce ne-au lăsat străbunii noștri, unii omorâți tocmai ca să ne lase nouă ceva. Prea am luat de bun toate golăniile altora doar pentru că sunt “din Vest.”

Nu e cazul să fie nimeni mirat, asta e lumea mult dorită de o mare parte din confrații noștri, că asta înseamnă ca dereglații sexual să zburde liberi, să li se predea copiilor noștri normali ideile unor bolnavi psihic. Că mai mor niște fete ca să iasă unele socoteli, ce contează? O să avem o “țară ca afară”, cam sifilitică, dar măcar nu o să mai fie românească.

Lasă un comentariu