SĂRUTAREA PERVERSĂ ȘI LICHIDAREA AVUȚIEI NAȚIONALE!

Distribuie pe:

Iuda nu este doar un personaj blestemat din istoria creștinismului, el poate fi regăsit și în zilele noastre, iar sărutul lui simbolizează trădarea, un fenomen întâlnit, frecvent, peste tot. Un banc, auzit imediat după “revoluția” furată, din România, spunea că, tovarășul Nicolae Ceaușescu, împreună cu tovarășa Elena, au fost în vizită la Moscova, unde, Gorbaciov - cel care a semnat capitularea socialismului în fața capitaliștilor, l-a sărutat pe Nicolae Ceaușescu. La care, Elena a început să plângă în hohote. Raisa Gorbaciov, fiind de față, a încercat să o consoleze, întrebând-o de ce plânge, în loc să se bucure că cei doi conducători s-au sărutat între ei. “Bine, bine, s-au sărutat, dar la noi, la români, este obiceiul, după ce te sărută, te ...”. Bancul acesta mult adevăr grăiește, fiindcă, după cum spun istoricii noștri, personalitatea conducătorului României i-a deranjat, inclusiv pe frații sovietici.

Fenomenul trădării a devenit o modă în țara noastră, imediat după evenimentele din decembrie 1989, în domeniile sociale, economice, culturale, chiar și religioase. Încet, încet toate valorile românești

s-au pervertit. Minciuna a devenit adevăr, anormalul devine normal, furtul din avuția națională devine o profesie politică onorabilă. Homosexualitatea nu mai este condamnată, dimpotrivă, este considerată orientare comportamentală; activitățile educative în domeniul sănătății fizice și psihice sunt considerate programe de sănătate anti SIDA; divorțul și abandonul familial se consideră planificare familială; prostituția pe centura orașelor se cheamă libertatea femei de a face ce dorește cu trupul ei; violul, tâlhăriile la drumul mare, crimele sunt catalogate devieri de personalitate; pomana politică devine un act de caritate pentru populația defavorizată. Mai sunt sute și sute de abateri de la normalitate, despre care mass-media prezintă, zi de zi, știri de senzație, capabile să te îngrozească și să-ți pui întrebarea: Doamne, în ce lume trăim? Oare mai există siguranță în România?

Iuda din zilele noastre pretinde că este un om normal, mai ales atunci își dorește puterea, iar prietenia se degradează, este călcată în picioare. Te doare sufletul când afli că un individ, care, până mai ieri îți era prieten, peste noapte îți devine dușman înrăit și intră cu picioarele murdare în sufletul tău.

Sărutul iudaic și trădarea merg mână în mână atât la nivelul de sus, unde prieteniile politice devin dușmănii, trădări dureroase, generate de orgolii și interese meschine, cât și între indivizi de rând.

Vremelnicii conducători ai României au trădat interesele țării prin înstrăinarea avuției naționale către companiile internaționale. Să analizăm doar situația din târgul nostru, cu obiectivele industriale de la intrarea în oraș, dinspre Ungheni: supermarketul Auchan, Leroy Merlin, Metro, toate cu capital străin, construite pe un teren fertil, unde se obținea pe vremuri 70 tone/ha sfeclă de zahăr; Azomureș - după ce s-au schimbat mai mulți proprietari - a ajuns în proprietatea elvețienilor, Metalotehnica, Imatex, Prodcomplex, vândute și revândute companiilor străine, cu terenul ajuns în proprietatea unor companii străine: Selgros, Kaufland. Apoi Fabrica de Zahăr, Romtelecom, Eon Gaz etc. Cozile de topor ajunse la conducerea Fondului Proprietății Statului au privatizat și au vândut, prin licitații, obiectivele economice importante din oraș, prin ordonanțe de urgență, prin fel de fel de acte normative, fără să fie judecați, condamnați. Sărutul pervers al mafioților politici, adresat în campaniile electorale celor care au contribuit la realizarea avuției naționale, ne-au lăsat cu fundul gol, la cheremul străinilor. Să amintesc și despre bănci, cu sucursale aproape pe fiecare uliță din oraș, toate cu capital străin, de terenurile agricole cumpărate de străini, prin interpuși. Urmașii lui Iuda ne-au vândut până și iarba de pe marginea șoselelor, fără niciun regret. Iuda din Sfânta Scriptură, cuprins de remușcări, s-a sinucis. Ai noștri, fără niciun regret, continuă să ne schilodească țara...

 

Lasă un comentariu