OPOZIȚIA ARE CE, DAR NU ȘTIE CU CINE ȘI CÂND...

Distribuie pe:

“Ca să reconstruim România, Guvernul Dăncilă trebuie demis de urgență” se intitulează moțiunea de cenzură al cărei text a fost finalizat, după îndelungi consultări, discuții și negocieri în rândul liderilor partidelor implicate. În ce privește depunerea moțiunii în Parlament, șeful liberalilor, Ludovic Orban, a anunțat că aceasta va fi depusă luni sau marți, dar nu poate să spună cu precizie, fiindcă mai are de discutat și cu alți parlamentari, după care liderii partidelor se vor consulta din nou pentru a lua o decizie finală: “Depunerea moțiunii de cenzură va fi la începutul săptămânii viitoare, luni sau marți, nu pot să vă spun cu precizie, pentru că este o decizie pe care trebuie să o luăm toți liderii care susținem acest demers. Oricum, va fi luni sau marți, încă nu am stabilit cu precizie data, pentru că încercăm să calculăm calendarul astfel încât să diminuăm la maxim posibilitatea PSD să facă o planificare care să dezavantajeze moțiunea”, a declarat Orban, precizând... cu precizie, că s-au adunat 237 de semnături, patru peste numărul de voturi necesar, dar mai are de convins (individual și în grup) circa 10 parlamentari din rândul minorităților naționale.

Încă de la începutul lunii, opoziția dădea ca sigură depunerea moțiunii “săptămâna viitoare”, dar, între timp, “săptămâna viitoare” a tot devenit “săptămâna trecută”. Întrucât, mai nou, discuțiile s-au încins și mai rău, rămâne de văzut dacă luni, marți sau începutul săptămânii viitoare sunt chiar săptămâna viitoare sau... săptămâna trecută.

Domnilor, nu ne mai afectați emoțional: aveți ce, hotărâți-vă cu cine și stabiliți când, altminteri o să ne apuce sfârșitul anului viitor... sau începutul anului trecut, cu ea nedepusă... Că nu mai știm, azi, mâine, când și pe ce lume trăim.

Lasă un comentariu