JU JITSU, TAEKWONDO ȘI BJJ - PROIECT PILOT PENTRU SPORTIVII MUREȘENI

Distribuie pe:

În sala pusă la dispoziție de Clubul Jaguar, președinte Alexandra Matei (Taekwondo), a fost inițiat, la începutul acestei săptămâni, proiectul pilot de antrenamente în BJJ (Brazilian Ju Jitsu) în compania sportivilor din cadrul Clubului Sport Grup Sakura (Ju Jitsu) și Jaguar Academy (Taekwondo). La eveniment au participat peste 25 de sportivi, cu vârsta între 6 și 56 ani, inclusiv sportivii Para, din cadrul Clubului Sport Grup Sakura.

Antrenamentul a fost coordonat de instructorul Alex Constantin (BJJ Brașov - afiliat ABSOLUTO) și partenerul de antrenamente Stânga Robert.

“Proiectul este unul nou pentru clubul nostru și avem convingerea că vom putea înființa, în primăvara-vara anului 2020, și un Departament BJJ, pe lângă cele patru Departamente deja existente, urmând să studiem și condițiile de afiliere. Am dorit să începem cu inițierea în BJJ, să vedem impactul asupra sportivilor noștri și să avem un feedback. Nu putem decât să mulțumim colegilor din Brașov pentru efortul de a ajunge pe meleaguri mureșene, mulțumim colegei noastre Alexandra Matei, care ne-a acceptat în complexul sportiv pe care-l gestionează și, nu în ultimul rând, colegului nostru Raul Boroș, pentru implicarea în inițierea și organizarea acestui eveniment”, spunea Sensei Adrian Belean, președintele clubului Sport Grup Sakura.

Lasă un comentariu