FESTIVALUL NAȚIONAL AL ARTIȘTILOR AMATORI DIN MINISTERUL AFACERILOR INTERNE, ORGANIZAT LA TÂRGU MUREȘ

Distribuie pe:

În perioada 7-11 octombrie a.c., Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne organizează, cu sprijinul Corpului Național al Polițiștilor, al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, Inspectoratului de Jandarmi Județean Mureș, Grupării de Jandarmi Mobilă Târgu-Mureș, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Mureș, precum și în colaborare cu Primăria Târgu-Mureș, cea de-a X-a ediție a Festivalului național al artiștilor amatori din cardul Ministerului Afacerilor Interne.

Festivalul va fi susținut la Casa de Cultură “Mihai Eminescu”a municipiului Târgu-Mureș, iar probele de concurs pentru participanți vor consta în muzică ușoară, muzică folk, muzică populară și secțiune instrumentală, acestea urmând să se desfășoare în zilele de 9 și 10 octombrie a.c.

La gala de încheiere a evenimentului, din data de 10 octombrie a.c., vor urca pe scenă atât câștigătorii ediției, cât și laureați ai festivalurilor anterioare organizate de Centrul Cultural al M.A.I.

Le dorim tuturor colegilor participanți mult succes, iar pe dumneavoastră vă așteptăm în sala de spectacol a Casei de Cultură “Mihai Eminescu”, în număr cât mai mare! 

Lasă un comentariu