GUVERNUL DĂNCILĂ A FOST DEMIS! LA CE NE MAI PUTEM AȘTEPTA!?

Distribuie pe:

Guvernul Dăncilă a fost demis ieri, de Parlament, după ce moțiunea de cenzură a Opoziției a fost adoptată cu 238 de voturi. Cinci voturi au fost contra moțiunii. În total, au votat 243 de parlamentari, fiind nevoie de 233 de voturi pentru căderea guvernului. Din acest moment, guvernul Dăncilă este demis și rămâne în funcție cu puteri diminuate (nu mai are dreptul să dea ordonanțe simple și OUG-uri) până la instalarea noului guvern.

Viorica Dăncilă: “Plecăm cu datoria împlinită”. Au fost și colegi PSD care au trădat, nu e o problemă, plecăm cu datoria împlinită. Fac apel la președinte să nominalizeze cât mai curând un premier, dacă ar putea și astăzi. Acum ne dorim să lăsăm un nou Guvern, cu un nou program de guvernare”.

Ludovic Orban: “Premierul voi fie eu”: “Se încheie o perioadă de distrugere fără precedent în istoria României. Mulțumesc președintelui Iohannis pentru susținerea moțiunii, care a contat enorm. Salut toți parlamentarii care au rezistat tentațiilor și au votat moțiunea. Am oprit PSD să facă rău României. Dacă PNL va fi chemat să formeze guvernul, candidatul pentru funcția de premier e persoana mea, Ludovic Orban”.

Lasă un comentariu