ZIUA PERSOANELOR VÂRSTNICE LA CRISTEȘTI

Distribuie pe:

Așa cum în întreaga lume se sărbătorește Ziua Persoanelor vârstnice, și în comuna Cristești s-a organizat o zi festivă dedicată lor, care ne reamintește cât de valoroși sunt oamenii, indiferent de vârstă.

Pentru organizarea evenimentului s-au implicat un număr de persoane - angajații primăriei, angajați ai Școlii Gimnaziale Cristești și mulți voluntari-locuitori ai comunei Cristești. Amintim, cu drag, elevii Școlii Gimnaziale Cristești, care, coordonați de cadrele didactice, au realizat o expoziție de desene, colaje și au pregătit un recital de poezii.

Invitați la eveniment, vârstnicii comunei Cristești au fost întâmpinați cu multă căldură de primarul comunei, doamna Kovacs Edith. Prin această mobilizare voluntară s-a dorit o conștientizare și responsabilizare a membrilor societății civile, cu privire la comportamentul societății asupra persoanelor de vârsta a treia.

Mulțumim tuturor pensionarilor care au onorat invitația de a participa la acest eveniment și le transmitem cu acest prilej multă sănătate și sperăm să ne bucurăm împreună și la următoarea ediție.

Foto: Iosif Trif

Lasă un comentariu