SCRISOARE DESCHISĂ DOMNULUI PREȘEDINTE AL CONSILIULUI JUDEȚEAN MUREȘ ȘI PREȘEDINTE AL UDMR MUREȘ - PETER FERENC

Distribuie pe:

Domnule președinte, urmăresc cu îngrijorare corespondența exclusiv în limba maghiară, pe care, sub antetul organizației UDMR Mureș, o purtați cu simpatizanții formațiunii dumneavoastră și rămân surprins de dubla măsură pe care o practicați. Din nou, ați trimis o scrisoare în care fără niciun argument, doar pe baza antipatiilor și intereselor personale, îl atacați pe primarul Dorin Florea și, implicit, Primăria Târgu-Mureș.

Într-un județ în care toată lumea știe, vede și simte că NU s-a făcut nimic în ultimii 4 ani, dumneavoastră, în mod dezonorant, încercați să vă ascundeți nereușitele învrăjbind cetățenii municipiului Târgu-Mureș, instigând la violență și ură, mândrindu-vă cu blocarea proiectelor economice, culturale și sociale ale Primăriei Târgu-Mureș, considerând că dacă consilierii UDMR Târgu-Mureș taie fondurile destinate străzilor, pensionarilor, școlilor, grădinițelor, oamenii vă vor aplauda! Greșiți profund!

“Timpul pentru tactici a expirat (...) Niciodată nu am avut o asemenea oportunitate pentru schimbare (...) Avem opt luni pentru a scăpa de Florea”. Să înțelegem că toate eșecurile, incompetențele, nerealizările unei filiale, cum este UDMR Târgu-Mureș, sunt cauzate doar de un singur om? Este nedemn și nebărbătește ca în momente delicate să areți cu degetul spre un singur om, găsindu-l vinovat pentru toate slăbiciunile sale.

Vă invit din nou la dialog și conlucrare în beneficiul cetățenilor. Orașul și cetățenii s-au săturat de conflicte, de învrăjbire, de “vânătoarea de vrăjitoare”. Vă invit ca împreună să ne prezentăm în fața cetățenilor orașului și să le propunem soluții concrete pentru o viață mai bună.

P.S. După 4 ani de tăcere, în care am considerat că munca în folosul cetățenilor este mai importantă decât răspunsurile sterile la diversele aberații politicianiste lansate de terți, vă asigurăm că de acum încolo vom răspunde argumentat la toate atacurile ce vor fi lansate spre municipiul Târgu-Mureș, primărie și persoana primarului.      

Lasă un comentariu