DEPUTAȚII AU APROBAT MĂSURI FINANCIARE PENTRU SUSȚINEREA PROGRAMULUI “TIMIȘOARA - CAPITALA EUROPEANĂ A CULTURII ÎN ANUL 2021”

Distribuie pe:

Plenul Camerei Deputaților a adoptat marți, cu 252 de voturi “pentru”, Ordonanța de Urgență 42/2019 privind stabilirea unor măsuri financiare pentru susținerea desfășurării Programului cultural național “Timișoara - Capitala Europeană a Culturii în anul 2021”.

“Responsabilitatea privind gestionarea cheltuielilor pentru implementarea programului revine Asociației «Timișoara - Capitală Europeană a Culturii», organizație neguvernamentală, persoană juridică de drept privat, apolitică și independentă, cu caracter cultural și educativ, având statut de utilitate publică, Ministerului Culturii și Identității Naționale, Consiliului Local al Municipiului Timișoara și Consiliului Județean Timiș. Programul se implementează, în limita sumei de 52.900.000 de lei, pentru proiectele și acțiunile finanțate prin Asociație. Alocările anuale destinate programului se stabilesc în limita sumelor aprobate în bugetul Ministerului Culturii și Identității Naționale”, prevede actul normativ.

Proiectul a fost adoptat de Senat, iar Camera Deputaților a fost for decizional.

Lasă un comentariu