OPEN TÂRGU-MUREȘ 2019

Distribuie pe:

CS Juvenes organizează, în perioada 17-20 octombrie 2019, la Hotel Continental, ediția cu numărul 1 a Open Târgu-Mureș.

Este primul turneu internațional de șah organizat la Târgu-Mureș după ani de zile de absență a acestui sport din peisajul competițional mureșean.

La startul turneului au confirmat prezența peste 100 de jucători profesioniști, din toate categoriile de vârstă. Între ei se vor regăsi 3 Mari Maeștrii Internaționali - Andrei Istratescu, Vlad Jianu și Marius Manolache și alți 6 maeștri internaționali.

Programul competiției a fost împărțit în 7 runde, prima a fost programată joi, 17 octombrie, de la ora 16.00. Vineri, sâmbătă și duminică sunt programate câte 2 runde, începând cu orele 9.00 și 15.00. În urma disputării lor, se vor desemna cei 23 de câștigători ai premiilor pentru open general și diverse categorii de jucători. De menționat că vor fi premiați și seniorii și copiii sub 8, 10, și 12 ani. Pe lângă acestea, se acordă un premiu special celui mai bun târgumureșean.

Partidele mai importante vor fi transmise în direct pe pagina de Facebook a CS Juvenes și vor fi comentate de maestrul internațional Daniel Baratosi.

Lasă un comentariu