ACTUALITATEA LECTURILOR OBSEDANTE - “PLANUL KALERGI, GENOCIDUL POPOARELOR EUROPENE”

Distribuie pe:

Motto: “Ceea ce oamenii trebuie să dezvolte pretutindeni este controlul nașterilor și al căsătoriilor mixte (interrasiale), cu scopul de a crea o singură rasă, într-o lume unică și dependentă de o autoritate centrală.” (G. Brock Chisholm, ex-director al OMS)

Cauzele fenomenului imigraționist de proporții sunt ascunse cu abilitate de ... unii-alții, să zicem de Sistem, propaganda multietnică străduindu-se să ne convingă că el este inevitabil. În realitate, nu suntem martorii unui fenomen spontan, ci al efectelor unui plan studiat vreme de zeci de ani, pentru a distruge imaginea Bătrânei Europe.

Unul dintre principalii protagoniști ai procesului european este același care a planificat și programat genocidul popoarelor europene, un obscur personaj a cărui existență, marea masă o ignoră, dar puternicii lumii îl consideră părintele fondator al Uniunii Europene: Richard Coudenhove Kalergi. În culise, departe de reflectoare, el a reușit să-i atragă de partea sa pe cei mai importanți șefi de stat, care l-au susținut și i-au promovat proiectul de unificare europeană.

În 1922, Kalergi a fondat, la Viena, mișcarea “Paneuropa”, care viza instaurarea unei Noi Ordini Mondiale, bazată pe o Federație a Națiunilor dirijată de SUA. Unificarea Europei ar fi fost primul pas către un unic Guvern Mondial. Ascensiunea fascismului în Europa, la vremea aceea, a determinat, însă, stoparea Planului, Uniunea Paneuropeană fiind constrânsă să se dizolve. Dar după Al Doilea Război Mondial, Kalergi, datorită activității sale insistente, susținut de Winston Churchill, de loja masonică B'nai B'rith, și de ziare precum “New York Times”, a reușit să convingă guvernul SUA să-i accepte proiectul.

Care era esența Planului Kalergi? În cartea sa “Praktischer Idealismus”, Kalergi declara că locuitorii viitoarelor “State Unite ale Europei” nu vor mai fi indivizii originari de pe Bătrânul Continent, ci, mai degrabă, un fel de “produse” subumane (reduse la animalitate) rezultate din amestecuri rasiale. În opinia sa, încrucișarea europenilor cu asiaticii și negrii era absolut necesară, pentru a crea o masă multietnică, fără calități specifice, ușor de dominat de către elitele aflate la putere.

Gerd Honsik sintetiza: “Omul viitorului va avea sânge amestecat. Viitoarea rasă eurasiato-negroidă, foarte asemănătoare străvechilor egipteni, va înlocui multiplicitatea popoarelor”...

Kalergi pleda pentru abolirea dreptului la autodeterminare, eliminând națiunile, folosind mișcările separatiste pe criterii etnice sau imigrația alogenă de masă. Eliminând mai întâi democrația - cunoscând forța poporului, și apoi poporul însuși, prin amestec, albii urmau a fi înlocuiți cu o populație metisată, ușor de stăpânit. Anulând principiul egalității indivizilor în fața legii și apărând minoritățile de orice critică, prin legi extraordinare care să le protejeze, s-ar reuși controlul maselor.

Ispitiți (și atunci, și acum!), politicienii epocii l-au ascultat pe Kalergi, puterile occidentale s-au bazat pe Planul său, jurnalele și serviciile secrete americane i-au finanțat proiectele.

În fond, liderii politicii europene sunt conștienți și acum că el a fost instigatorul acestei Europe dirijate de Bruxelles și Maastricht, considerat fiind și părintele multiculturalismului. Deși nu preconizează vreun genocid pentru a obține puterea dorită, paradoxală pare convingerea că rasa metisă nou creată, animalică și “subumană,” în pofida caracteristicilor ei negative, precum incapacitatea de a discerne sau instabilitatea emoțională, va tolera, accepta și se va supune “nobilei clase” a elitelor. Citise probabil și despre tehnicile de mancurtizare din Caucaz!

Deși niciun manual școlar nu vorbește despre Kalergi, în mod evident, tezele lui stau la temelia actualei Uniuni Europene. Convingerea sa că popoarele europene trebuie să se amestece cu negrii și asiaticii, pentru a le distruge identitatea și pentru a crea o rasă unică de metiși este pilonul central.

Ca fapt divers - sau nu! -, Premiul european “Coudenhove-Kalergi”, instituit în onoarea sa, se acordă bienal europenilor care se disting în mod special în aplicarea Planului. Între premianți îi aflăm pe Angela Merkel (încă din 2010) și pe Herman van Rompuy, președintele Consiliului European, căruia i s-a acordat, la Viena, la 16 noiembrie 2012, în cadrul unui congres special organizat pentru a celebra 90 de ani de mișcare paneuropeană. În spatele acestuia se putea observa simbolul uniunii paneuropene: o cruce roșie care domină un soare aurit, simbol cândva al Ordinului Rosicrucian.

Doar aparent paradoxal, ONU amplifică tentativa de genocid european, prin constantele sale presiuni de a deplasa aici milioane de migranți. Chipurile, pentru a rezolva scăderea natalității în Europa! Un raport al Organizației, intitulat “Population Division”, datând din anul 2000, este intitulat “Migrația de reamplasare: o soluție pentru populațiile îmbătrânite și în declin” (“Migrations de remplacement: une solution pour les populations vieillissantes et en déclin”). Conform acestuia, Europa ar avea nevoie, până în anul 2025, de 159 milioane de imigranți! Suspect de precise estimări! S-ar pune întrebarea (retorică!) dacă nu cumva fenomenul a fost prevăzut și studiat, asiduu, “pe hârtie”.

În mod cert, scăderea natalității europene ar putea fi ușor contracarată cu măsuri adoptate în favoarea sprijinului familial. Tot atât de sigur este că aportul unui patrimoniu genetic diferit nu ar proteja patrimoniul european, ci l-ar distruge. Singurul scop al acestor măsuri este de a debusola total un popor, de a-l transforma într-o populație alcătuită din indivizi fără nicio coeziune etnică, istorică și culturală.

Dar... tezele Planului Kalergi au constituit și constituie, până în zilele noastre, baza politicii oficiale a guvernelor care determină genocidul (cred că putem accepta și utiliza și noi acest termen!) popoarelor europene (în special creștine), prin imigrația de masă.

Orice asemănare cu situația actuală nu este pur întâmplătoare.

Deocamdată, atât!

Lasă un comentariu