AJUTAȚI-L PE LEONARDO!

Distribuie pe:

Sunt Leonardo, am 9 ani, sunt din Targu Mures, si sufar de Rabdomiosarcom embrionar de rinofaringe, cu extindere, adica CANCER la fata. Totul a inceput anul acesta, in luna Februarie, cand nu mai puteam respira pe nas. Atunci parintii mei m-au dus la Targu Mures, unde am fost operat de polipi. Tot aici mi s-a descoperit si o tumoare la gat si am primit diagnosticul de cancer. In luna Martie am fost operat a doua oara la gat, unde mi s-a extirpat tumoarea, deoarece nu mai puteam sa mananc din cauza ei. In timpul acesta am slabit enorm de mult. De atunci sunt internat la Institutul Oncologic “Prof. Dr. Ion Chiricuţă” Cluj-Napoca, unde am trecut prin 6 cure de chimioterapie si radioterapie.

Voi mai sta in spital inca cel putin un an de zile, iar costurile pe care le implica sederea mea aici sunt foarte mari pentru familia mea. Familia noastra este formata din 6 persoane, mai am 3 frati care sunt acasa si ma asteapta, de care acum are grija tatal meu.  

Eu fac parte dintr-o familie foarte modesta, cu resurse financiare extrem de reduse. Locuim la o ferma a unui om bun, care in schimbul lucrului ne lasa sa locuim la ferma. Parintilor mei le este imposibil sa imi acopere cheltuielile lunare aferente spitalizarii pentru un an de zile.

Imi doresc sa ma intorc acasa sanatos si sa pot merge la scoala, dar, din pacate acest lucru nu se poate momentan, starea mea de sanatate nefiind una buna.

Nume si prenume: Kacso Leonardo

Localitatea: Loc. Targu Mures, jud. Mures

Varsta: 9 ani

Diagnostic: Rabdomiosarcom embrionar de rinofaringe, cu extindere in etmoid, sinus sfenoidal, orofaringe, fosele nazale, sinus maxilar stang, fosa pterigopalatina si infrantemporala.

Nevoi concrete: Fonduri pentru acoperirea cheltuielilor lunare aferente spitalizarii pentru un an de zile (transport si mancare)

Suma necesara: 35.000 lei

 

Donatii se pot face in contul mamei, deschis la BRD

Kacso Etelka

RO33BRDE130SV12930411300

 

Sau in conturile bancare ale asociatiei umanitare SPRO (Speranta pentru Romania).

Mai multe despre caz https://www.sperantapentruromania.ro/cause/kacso-leonardo/?fbclid=IwAR3IL8814oakMZ3wjfrDhhOBL2PlTGzJi_GpA4L6UK5gbzRVhC6Ebjbj4GY

Lasă un comentariu