GALA ELITELOR MEDICALE - SPITALUL CLINIC JUDEȚEAN DE URGENȚĂ TÂRGU-MUREȘ - „OSCARUL" PENTRU SPITALUL CU CEA MAI MARE SIGURANȚĂ PENTRU PACIENT

Distribuie pe:

Peste 30 de premii de excelență în domeniul sănătății au fost acordate, joi seara, în cadrul celei de-a IV-a ediții a Galei Elitelor Medicale, organizată de brandul Ziar Medical, în colaborare cu Congresul Cardio NET Târgu-Mureș.

„Este Oscarul medicinei românești, care a depășit deja granițele României. Am acordat 25 de premii mari și alte 10 premii mai mici, criteriile fiind bazate pe performanțele și studiile publicate, iar juriul a fost format din 11 personalități. (...) Fie că ne referim la sistemul medical (clinici și spitale), la cercetare, la învățământ, la organizații ale pacienților, la acțiuni de mecenat sau la inițiative individuale ori la echipe care lucrează eficient și impecabil (în sala de operații sau în management) pentru sănătatea pacientului român, identificăm, de la un an la altul, elitele lumii medicale și le premiem în cadrul unui eveniment de excepție, așa cum excepțională este munca lor, zi de zi", a declarat fondatorul Galei Elitelor Medicale, Ionuț Geană, citat de agerpres.ro.

Și în cadrul acestei ediții, școala medicală mureșeană a fost... la înălțime, printre premianți numărându-se (alături de alte unități medicale și specialiști din țară): UPU-SMURD (Premiul pentru cea mai bună echipă de urgență), Unitatea de Supraveghere și Terapie Avansată a Cardiacilor Critici a SCJU, condusă de prof. univ. dr. Theodora Benedek (Premiul pentru cea mai bună secție spitalicească). Premiul pentru spitalul cu cea mai mare siguranță pentru pacient i-a revenit Spitalului Clinic Județean de Urgență, iar Iuliu Cocuz a fost răsplătit cu Premiul pentru cel mai valoros absolvent al unei facultăți de medicină.

Premiul pentru Excelență în Medicină i-a fost acordat prof. dr. Ioanel Sinescu, membru titular al Academiei Române.

 

Lasă un comentariu