LEGI CIUDATE... (II)

Distribuie pe:

* Acum circa 300 de ani, orice cetățean japonez care încerca să părăsească Imperiul Soarelui Răsare era condamnat, pe loc, la decapitare, pentru trădare de țară.

* În orașul Eureka, din statul american Nevada, legea interzice ca un bărbat cu mustață să sărute o femeie.

* Orașul St. Louis, din Missouri, are în vigoare o lege conform căreia este interzis ca un bărbat să salveze o femeie aflată în pericol, dacă aceasta este îmbrăcată în pijamale.

* Pe teritoriul Franței este ilegal să dai numele de Napoleon unui porc.

* Este contrar legii, pentru orice cetățean britanic, să moară în interiorul Palatului Parlamentului din Londra.

* Dacă ajungeți în orașul Miami, din Florida, rețineți că este interzis de lege să imitați orice fel de sunete emise de animale.

* În statul american Oklahoma, orice persoană care se strâmbă în mod voit, la un câine, ajunge la închisoare sub învinuirea de agresiune asupra celui mai bun prieten al omului.

* Singura țară din lume care nu a cenzurat niciun film pentru adulți este Belgia.

* În statul american Washington, dacă un cetățean se laudă în public că are părinți bogați și influenți, persoana în cauză ajunge la închisoare.

* Există o lege în orașul Oxford, din statul Ohio, care interzice oricărei femei să se dezbrace în fața unei fotografii care reprezintă un bărbat.

* În Danemarca există o lege care-i obligă pe toți posesorii de automobile să se uite sub propriile mașini, în căutarea unor eventuali copii ascunși acolo, înainte de a urca la volan și a demara.

Lasă un comentariu