„OMUL PRIMARULUI!"

Distribuie pe:

Acesta este sloganul născocit în tenebrele politicului, de UDMR, ca strategie de câștigare a alegerilor de anul viitor. Cu regret, vă aduc la cunoștință, dragi târgumureșeni, că în timp ce noi eram preocupați să ne omagiem morții, alții puneau la cale execuția unui om pentru simplul motiv că își exercita cu demnitate funcția de viceprimar, în care a fost numit în baza unui angajament și a unui jurământ, depus în fața cetățenilor.

Sunt obligat la această prezentare, deoarece nu se vorbește în spațiul public nimic despre acest subiect grav, care a devenit o practică ticăloasă în România, exercitându-se abuzuri neimaginabile, până acum, și pe care instituțiile abilitate se fac că nu le observă.

Sunt probe certe, cu îndemnuri și amenințări la adresa consilierilor UDMR, să blocheze orașul și în cârdășie cu PSD și POL au pus în practică acest abuz și această ticăloșie inimaginabilă, față de un semen

de-al lor.

Ca să vă faceți un tablou complet, vă înșir doar câteva aspecte din caracterul și ipocrizia lor. O parte dintre cei care l-au executat, au fost și ei cândva „oamenii primarului" (Peti Andras și Bakos Levente).

Au profitat de „beneficiile" funcției de viceprimar și au făcut excursii din Ungaria până în Japonia și America. Oare, atunci nu le-a puțit expresia „omul primarului?"

Alți consilieri care l-au executat, i-au jurat viceprimarului Makkai că nu vor da curs acestei ilegalități, dar la vot s-a văzut contrariul. Din cei 17 care formează noua monstruoasă coaliție, 17 l-au executat.

Nu știu cum acceptă, unii, amenințări din partea acestui ciudat organism politic (UDMR), care

de-a lungul timpului s-a dedat la calomnii și multe astfel de acțiuni, care s-au petrecut, din păcate, în orașul nostru. Ei nu doresc altceva, decât să întrețină cu bună știință climatul de tensiune, de ură și de învrăjbire în acest oraș. Mă gândesc și vă întreb și pe dumneavoastră: până când mai tolerați astfel de comportamente?! Câte exemple vă mai trebuie? Amintiți-vă că am demarat o campanie cu sloganul „Apărați-vă orașul!", care este cât se poate de întemeiată, în condițiile date. Puneți-vă întrebarea, de ce oameni care până să intre în această formațiune politică nu au fost în stare să realizeze nimic, unii dintre ei, fiind chiar șomeri, iar imediat după accederea lor în viața politică au „căpătat" tot felul de diplome și titluri.

Oare cu ce se „hrănesc" liderii lor, de-i îndeamnă la nebunii pe acești consilieri?! Mai mult, mă îngrijorează modul în care își cresc copiii sau nepoții. Asta mă îngrijorează… Nu cred că se întâmplă, nicăieri în țară, asemenea lucruri, dar îmi explic că aparțin unei mediocrități jalnice, care face atât rău țării și fac asta pentru că nu răspund în fața nimănui. Și toate acestea se întâmplă, din păcate, cu complicitatea unor partide românești, a căror lideri „ridică" pomeni de la casieria UDMR-ului.

Regret domnule Makkai cele întâmplate și, din această cauză, atât dumneavoastră, cât și familia dumneavoastră ați fost supuși unor astfel de umilințe. Din aceste motive, consider că ar fi oportun să vă apărați demnitatea, pentru care v-am apreciat și respectat în activitatea dumneavoastră de viceprimar. Regret, totodată, și calomniile aduse unor instituții străine, care ne-au promovat imaginea orașului și sper ca instituțiile abilitate să își facă datoria și în această privință.

Nu în ultimul rând, sunt mâhnit de jignirile aduse directorilor din primărie, care au fost amenințați și vă cer să vă faceți în continuare datoria, pentru că viitorul orașului nu poate sta și n-a aparținut niciodată mediocrității sau clicilor de sezon.

Lasă un comentariu