“TOȚI CEI CARE AU TRĂDAT LA ACEST VOT AU FOST DEJA EXCLUȘI DIN PSD”

Distribuie pe:

Președintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat, luni, că toți social-democrații care au votat pentru învestirea Guvernului Orban au fost deja excluși din partid.

“De astăzi, PSD intră oficial în Opoziție și ne vom asuma cu maximă seriozitate toate responsabilitățile care decurg din acest rol. Și, dacă tot vorbim de responsabilitate și de asumare, aș vrea să fie foarte clar că, în conformitate cu decizia luată în Comitetul Executiv Național, toți cei care au trădat la acest vot au fost deja excluși din PSD. Așa este corect, așa este normal față de toți românii care și-au pus încrederea în noi. Eu garantez că vom fi cea mai grea Opoziție pe care acest Guvern improvizat o poate avea, acest Guvern - ghilotină, cel mai vulnerabil Executiv de după 1989, la șantajul grupurilor de parlamentari trădători, un Guvern slab și expus corupției”, a subliniat Dăncilă, într-o declarație de presă, susținută la sediul central al PSD. Ea a adăugat că “românii nu vor să se trezească pe drumuri sau fără bani de mâncare, medicamente și facturi, fără spitale, fără drepturile pe care le au și pe care Klaus Iohannis și Guvernul Orban le refuză”.

“Singura miză pe care au avut-o a fost să dea jos Guvernul PSD, partidul care a crescut pensiile și salariile, care a majorat salariul minim, care a redus TVA și a crescut Produsul Intern Brut, acel Partid Social Democrat care a investit în toate spitalele județene și a realizat peste 16.000 de proiecte de investiții pentru dezvoltarea comunităților locale. (...) Scopul acestui nou Executiv este de a-i da lui Iohannis un nou mandat, nu de a guverna, iar ăsta este un afront îngrozitor la democrație. Acum avem voința unui singur om care acaparează România și toate instituțiile sale în acest demers monstruos de a subordona orice putere, de a subordona românii și de a-i vedea cu capetele plecate. Avem un președinte dictator, abuziv, care și-a pus în cap să spulbere orice forță care i se opune, orice principiu și orice lege în calea sa către putere”, a susținut liderul PSD.

Dăncilă a afirmat că, deși “Klaus Iohannis a reușit să dărâme Guvernul PSD, nu va reuși niciodată să facă să dispară acest partid, care are grijă de români, care îi reprezintă pe cei care au nevoie să fie reprezentați și sprijiniți”.

 

 

Lasă un comentariu