AM DAT STARTUL COMPETIȚIEI ENERGY CHALLENGE 2020!

Distribuie pe:

* Înscrierile se fac până pe 20 decembrie, pe site-ul concursului https://energychallenge.eon-romania.ro/

* 3000 de euro, o trotinetă electrică Xiaomi și un voucher eMAG, în valoare de 1.000 de lei sunt cele 3 premii puse în joc la actuala ediție

Începând de săptămâna viitoare, tineri din E.ON România, unii dintre ei foști participanți la Energy Challenge, vor face un tur de prezentare a competiției, în centrele universitare din Târgu - Mureș, Iași, Sibiu, Mediaș, București, Ploiești, Cluj, Timișoara, Arad, Brașov, Suceava, Alba-Iulia, Constanța, Craiova, Oradea.

Energy Challenge este dedicată tuturor tinerilor, studenți sau masteranzi, din toate centrele universitare din țară, care doresc să se implice în dezvoltarea domeniului energiei. Nu doar ideile pe care le generează echipele vor fi punctate, ci și modul de prezentare a acestora, de către un juriu format din specialiști din domeniul energiei.

La finalul lunii ianuarie 2020 vor fi comunicate echipele finaliste, urmând ca acestea să participe în luna martie, la Târgu-Mureș, la Energy Challenge Academy, unde concurenții vor participa la workshop-uri.

Finala competiției va avea loc în luna aprilie, la sediul E.ON România din Târgu-Mureș, iar câștigătorii vor pleca acasă cu premiile puse în joc.

Ești student sau masterand și ești pasionat de lumea energiei? Ai prieteni sau colegi alături de care ai dezbătut o idee sau un proiect pe teme de eficiență energetică, energie verde sau digitalizare? Dacă ai răspuns pozitiv la aceste întrebări, îți lansăm o provocare: înscrie-ți proiectul sau ideea la Energy Challenge, fiindcă a început ediția a șasea! Ai la dispoziție o lună și jumătate pentru asta, termenul final fiind 20 decembrie, iar înscrierile se fac pe echipe formate din 2-4 persoane.

Competiția Energy Challenge, organizată de E.ON România, a debutat în 2015 și, de atunci, a antrenat aproape 200 de studenți din centre universitare din România, dornici să aducă soluții inovative, realizate în echipă, care să facă lumea energiei mai eficientă, mai flexibilă și mai ieftină. Te așteptăm să reconfigurezi lumea energiei, prin intermediul domeniilor pe care dorim să le abordăm la actuala ediție: Eficiență Energetică & Optimizare Rețea, Energie Verde, Digital & Smart, Produse/Servicii Clienți.

 

                

Lasă un comentariu