O JUDECĂTOARE DIN MUREȘ A FOST GĂSITĂ CU GÂTUL TĂIAT LÂNGĂ MAȘINA PERSONALĂ

Distribuie pe:

Cristina Pașol, o judecătoare în vârstă de 38 de ani de la Curtea de Apel Mureș, a fost găsită lângă propria mașină, având gâtul tăiat.

Femeia a fost descoperită vineri, 8 noiembrie, de polițiști, care au fost alertați de soțul judecătoarei. Potrivit oficialilor Poliției Mureș, soțul judecătoarei a sunat la 112 anunțând că Cristina Pașol a plecat de acasă amenințând că se va sinucide. Polițiștii din Sovata au găsit-o lângă mașină, pe raza localității Sărățeni, având o plagă înjunghiată în zona gâtului. Lângă femeie a fost găsit un cuțit de bucătărie. “Polițiștii i-au acordat primul ajutor, după care a fost transportată la spital, fiind în stare foarte gravă”, a precizat purtătorul de cuvânt de la IPJ Mureș. Femeia era în viață în momentul în care au ajuns medicii care i-au acordat primul ajutor și au transportat-o la spital. Starea pacientei este deosebit de gravă, potrivit medicilor.

Cristina Pașol s-a transferat recent de la Curtea de Apel Cluj - Secția Civilă la Curtea de Apel Mureș. (sursa - adevarul.ro)

Lasă un comentariu