“KIDS IN TECH” OFERĂ GRATUIT CURSURI DE PROGRAMARE PENTRU TOȚI COPIII

Distribuie pe:

Kids in Tech este programul național care își propune să revoluționeze educația copiilor în domeniul programării și să le contureze ABC-ul necesar în tehnologie, încă din primii ani de școală, potrivit inițiatorilor proiectului - Adfaber, un ONG care are drept misiune să ajute copiii, oferindu-le acces la cursuri de programare gratuite, în fiecare școală și liceu din România. Procedeul este unul simplu, explică administratorii platformei: orice copil poate să acceseze online informațiile de pe cursuri.kidsintech.ro prin profesorul său, care trebuie să își înscrie elevii în programul gratuit.

Platforma a apărut în contextul în care viitorul este sub semnul tehnologiei și are drept scop de a ajuta copiii să-și descopere pasiunea pentru domeniul menționat și să-i încurajeze să urmeze o carieră, dacă își doresc acest lucru.

“Kids in Tech este primul pas către o educație de precizie, către a învăța un copil, în funcție de timpul pe care îl are, atunci când el are disponibilitatea să învețe. Numărăm deja peste 300 de cluburi și 5.000 de elevi care învață programare gratuit! Cursurile noastre sunt mult mai personale, mizăm pe o abordare în care, practic, predăm individual copiilor partea de programare”, a declarat Alin Chiriac, fondator Adfaber.

(foto - kidsintech.adfaber.org)

 

Lasă un comentariu