FESTIVITATE DE PREMIERE

Distribuie pe:

Uniunea Scriitorilor din România - Filiala Târgu-Mureș aduce la cunoștință, membrilor săi, că festivitatea de decernare a premiilor pentru cărțile literare, apărute în anul precedent, va avea loc sâmbătă, 14 decembrie 2019, cu începere de la ora 11.00, la Studioul teritorial de Radio Târgu-Mureș.

Scriitorii care au publicat cărți de literatură în anul 2018 (poezie, proză, eseu, critică și istorie literară, dramaturgie, traduceri, literatură pentru copii și tineret) și vor să intre în atenția comisiei de jurizare, pot să-și depună sau să-și trimită cărțile la adresa: Revista Vatra, Târgu-Mureș, str. Tușnad nr. 5, până cel târziu, miercuri, 11 decembrie 2019, ora 11.00.

Facem precizarea că juriul constituit va respecta întocmai regulamentul USR de premiere, recurgând la procedeul nominalizărilor și abia în urma acestuia la hotărârea de acordare a celor două premii, la care are dreptul Filiala Târgu-Mureș.

În același cadru, va avea loc și festivitatea de decernare a diplomelor pentru colaboratorii Editurii Ardealul, care funcționează sub egida onorifică a USR, încă de la fondare (1995).

Festivitatea se va încheia cu lectura publică “Pod peste Mureș”.

Lasă un comentariu