PRESA INTERNAȚIONALĂ PARLAMENTAR FRANCEZ: “FRANCEZII S-AU SĂTURAT. FRANCEZII AU SUFERIT DESTUL...”

Distribuie pe:

Într-un discurs vehement susținut în sala Adunării Naționale a Franței (Camera inferioară a Parlamentului francez - n. trad.), parlamentarul Stéphane Ravier a avertizat că populația autohtonă franceză este pe cale de a fi înlocuită de străini, din cauza politicilor de migrație în masă promovate de către globaliștii occidentali.

Ravier, membru al partidului Rassemblement National al lui Marine Le Pen, a dezlănțuit un torent de acuzații în urechile parlamentarilor francezi, despre care crede că ar trebui să se simtă responsabili pentru că “permit moartea identității francezilor”.

După ce critică, necruțător, elitele politice care au încheiat un parteneriat strategic cu țările din lumea a treia pentru migrația în masă - în dauna poporului francez - , Ravier lansează ideea de “Mare înlocuire” - potrivit căreia europenii băștinași sunt înlocuiți, etnic, de străini din lumea a treia.

“Nu cred în Teoria Marii Înlocuiri. Pe de altă parte, sunt convins de realitatea sa”, a declarat Ravier.

Într-o aluzie la “no go zones”, care se răspândește în vestul islamizat, Ravier spune: “Aceste sute de zone din întreaga țară care au devenit enclave străine, sunt precum zone din afara Franței, unde ura față de tot ce este francez se răspândește ca focul. Legile noastre, cultura noastră, identitatea, competența noastră, cunoștințele noastre, libertățile noastre - în special cele ale femeilor, precum libertățile sexuale și religioase - sunt respinse, negate, pentru a fi înlocuite de loviturile comunitarismului islamist militant”.

Ravier subliniază, apoi, că politicienii globaliști care predică falsa doctrină a multiculturalismului sunt întotdeauna capabili să se izoleze de efectele sale devastatoare: “Francezii s-au săturat. Francezii au suferit destul”, a spus Ravier: “De patruzeci de ani depun eforturi; francezii au consimțit la sacrificii pentru primirea celorlalți și ce au primit în schimb? Dezvoltarea unui rasism insuportabil anti-francez, anti-alb, anti-creștin”.

În încheierea declarațiilor sale, Ravier a făcut apel la parlamentarii globaliști, pro-multi-culturaliști, să-și ceară scuze publicului francez pentru daunele ireversibile pe care le-au provocat (...).

“Dacă nu renunțați la această ideologie permisivă, în fața posterității, Franța vă va blestema.” (sursa - voiceofeurope.com)

N. trad. Reamintim că, numai în primele 10 zile din februarie a.c., nouă biserici din Franța au fost țintele unor acte de profanare și vandalism, simbolurile creștine și obiectele de cult fiind distruse și aruncate pe jos. “Preoții și enoriașii Bisericii Notre Dame au constatat, cu tristețe, că persoane necunoscute au pătruns în altar și au aruncat pe jos anafura pentru împărtășanie”, a informat, la vremea respec-tivă, vicarul general al eparhiei din Dijon.

Nu este vorba de un caz izolat, actele de vandalism înmulțindu-se cu repeziciune: în Houilles- Yvelines, la biserica Saint-Nicolas, o statuie a Madonei cu pruncul, datând din secolul al XIX-lea, a fost făcută țăndări, scrie “Le Parisien”. Preotul paroh s-a adresat poliției, după ce, cu doar câteva zile înainte, crucea din altar fusese trântită la pământ și călcată în picioare.

La 5 februarie, catedrala din Lavaur (Tarn) a fost, de asemenea, “vizitată” de vandali, notează “La Dépêche du Midi”. S-a constatat că un Crucifix care împodobește absida a fost vandalizat. Un braț al statuii reprezentându-l pe Iisus a fost răsucit, iar o mică iesle amenajată în perioada Crăciunului a fost incendiată.

În orașul Nîmes, biserica Notre-Dame-des-Enfants a fost devastată: anafura a fost împrăștiată pe jos, iar vandalii au desenat, cu excremente, o cruce pe pereții interiori ai bisericii, nota AFP, iar istoricul François Huguenin își exprima, în “Le Figaro”, “o tristețe profundă, amestecată cu o mare neînțelegere, chiar o stare de stupefacție (...), o durere teribilă. Trebuie, în orice caz, să devenim conștienți de amploarea acestei probleme: numărul actelor abuzive împotriva creștinilor este în creștere, o realitate în fața căreia autoritățile publice trebuie să fie vigilente”, potrivit infochretienne.com.

Lasă un comentariu