CASA DE CULTURĂ A STUDENȚILOR DIN TÂRGU-MUREȘ - 50 DE ANI DE EXISTENȚĂ

Distribuie pe:

O instituție cu tradiție printre studenți, Casa de Cultură a Studenților Târgu-Mureș se află în mijlocul celor trei Universități cu tradiție din Târgu-Mureș: Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie “George Emil Palade”, Universitatea “Dimitrie Cantemir” și Universitatea de Arte din Târgu-Mureș, cât și din punct de vedere al sprijinului moral și material.

Înființată în anul 1969, CCS Târgu-Mureș a avut drept scop organizarea și desfășurarea unor acțiuni cultural-artistice, distractive, educative, turistice interne și internaționale, sportive, de agrement, precum și alte servicii destinate și dedicate cu precădere studenților. De-a lungul anilor, a încercat să fie o instituție activă și prosperă, căutând tot timpul să se implice în viața studenților prin mai multe acțiuni și evenimente în care să le pună în valoare calitățile și talentul, preocupându-se de îndrumarea studenților și tinerilor în direcția actelor culturale de înaltă ținută și calitate, astfel încât viitorii intelectuali să nu dispună numai de cunoștințe profesionale dobândite prin studiu universitar, ci și de o viziune concretă în ceea ce privește artele și celelalte componente ale mediului de “elită”, spunea Anca Olteanu, director interimar al CCS Târgu-Mureș.

Luna aceasta, Casa de Cultură a Studenților din Târgu-Mureș aniversează 50 de ani de existență, perioadă în care a contribuit la viața culturală a orașului cu nenumărate acțiuni culturale, artistice și sportive. Domnia sa adăuga și că astăzi, 22 noiembrie, de la ora 18, va avea loc Gala Aniversară a 50 ani de CCS Târgu-Mureș. Evenimentul va reuni toate generațiile care au făcut parte din “familia” CCS Târgu-Mureș: directori, referenți, consilieri, profesori și alți angajați, trupe de dans, trupe de umor, organizații studențești, voluntari și toți cei care au fost alături Casei de Cultură a Studenților din Târgu-Mureș de-a lungul timpului. Toți invitații se vor bucura de o primire călduroasă și vor fi omagiați în cadrul spectacolului aniversar.

 

Lasă un comentariu