TEATRUL NAȚIONAL TÂRGU-MUREȘ - COMPANIA “LIVIU REBREANU” ÎMPACHETEAZĂ UN ZÂMBET CRĂCIUNUL ĂSTA!

Distribuie pe:

Orice moment al anului este bun pentru a face o bucurie celor care au cea mai mare nevoie de ea, însă perioada premergătoare Sărbătorilor de iarnă aduce un plus de magie atât celor care dăruiesc, cât și celor care primesc.

Teatrul Național Târgu-Mureș în parteneriat cu Asociația Împreună pentru Copiii cu Cancer invită mureșenii inimoși să ofere produse ambalate sub formă de shoebox/cutii cadou unor copii cu vârste cuprinse între 6 luni și 17 ani.

Pentru a oferi copiilor bucurii și zâmbete în mod egal, ar fi recomandat ca fiecare pachet să conțină următoarele articole: gel de duș, produse de igienă orală, șapcă/batic/fular, o mică jucărie, o carte, termos/cană și batiste colorate/umede. Pentru a respecta anumite restricții alimentare și diete prescrise de către medici, cetățenii sunt rugați să nu includă în pachete alimente și dulciuri. Vor fi, însă, apreciate mesajele personalizate de încurajare, urările de bine și gândurile frumoase redactate într-o manieră atractivă și optimistă.

Donațiile se pot depune începând de marți, 26 noiembrie, în urnele amplasate la Teatrul Național, la intrarea principală (accesul se va face de marți până vineri, între orele 9.00-15.00, și cu o oră înaintea începerii spectacolelor) și la intrarea actorilor (Sala Mică) - dinspre parcare (zilnic, între orele 8.00-22.00). Donațiile pot fi depuse până în 12 decembrie.

De asemenea, ar fi de mare ajutor dacă s-ar putea specifica pe cutiile împahetate sexul, vârsta și naționalitatea (în cazul în care se adăugă cărți) copiilor cărora le este adresată donația.

Toți cei interesați să contribuie cu bani pot face virament în contul asociației sau pot achiziționa o pictură dintre cele expuse în foaierul Teatrului.

Contul unde pot fi direcționate donațiile bănești este următorul:

Asociația Împreună pentru Copiii cu Cancer

Tg.-Mureș, str. Florilor nr 12/1

CIF 20574105

IBAN: RO56 BTRL 0270 1205 A499 92XX

Banca Transilvania

Lasă un comentariu